2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 143 پست
قوربون دلت دل گرفتی نمیش کار ینی تو بابا مامان نداری داداش نداری ی گوش مالی بش بدن .ازالان کوتاه بیا ...

😐😐😐😐😐😐😐

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
هر وقت میان از وقتی عروسی گرفتیم همش باید جلوشون دلا راست بشی مهمونی میخوان هنوز پاگشا هم دعوت نکردن ...

دقیقا، مادرشوهر منم ، اصلا منو پا گشا نکرد، بعد هی تو گوشم میکرد که آره فلانی عروسی کرده، هنو مادرشوهرشو دعوت نکرده...تازه منتظر دعوت بود، منم دعوتش کردم، از اونوقت راه به راه میاد خونمون، دیگه این چیزا هست، تحمل کن...فقط زیاد رو نده که عادتشون بشه، احترام بزار ولی خیلی گرم نگیر

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مرد وحشی سر خانوادش بحث نکن

همه که منطقی نیستن خیلی ها خانوادشون براشون ‌ناموس محسوب میشه و بی منطق هستن اینا اگه حرف خانوادشون رو بزنی حتی اگه حق باهات باشه وحشی بازی درمیارن

پس دم پر خانوادش نرو خیلی چیزا رو سعی کن ندیده بگیری و از شوهرتم سر مسائل خانوادش کمک نخواه

اگه میتونی یه جوری خودت مسائلتو حل کن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بله

تازه عروسی و کتکت زده این سری کوتاه بیای کتک زدن برات یه امر عادی میشه لطفا جدی بگیر 🙏 

الان شما باید قهر باشی و کوتاه نیای لطفا نذار کتک زدن عادی بشه براش 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
یه سال اول این دعواها طبیعیه ولی گلم سعی کن هرچی همسرت گفت جواب ندی

کتک خورد تا یسال طبیعیه؟؟؟؟

.این‌ دیگه چی بود عزیزم

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
توروخدا کتک خوردنو عادی جلوه ندین 

من تاحالا کتک نخوردم و نمیتونم تحمل کنم  ولی نظرم اینه اگه دعوا کش پیدا نکنه کار به کتک کاری نمیرسه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ینی شما کتک بخوری از شوهرت دقیقا این شکلی ک الان هستی وایمیسی نیگا میکنی 

اخه، میدون جنگم که نیست، اوایل ازدواج این اختلافات هست، خانواده ها با خبر نشن بهتره

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️
کتک خورد تا یسال طبیعیه؟؟؟؟ .این‌ دیگه چی بود عزیزم

بخدا منظورم کتک کاری نبود،منظورم اینه اسی کش نده دعوا رو تا به کتک کاری نرسه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وقتی شوهرت عصبانیه توسکوت کن بعدکهآروم شدوحالش خوبه حرفاتوبزن منم همین کارومیکنم زودبچه دارنشوکامل بشناسشون بعدچون براکتک کاری زوده الان تازه ازدواج کردین

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

هر کاری میکنی بکن فقط عین این زنهای بدبخت ضعیف که جونشون در میره واسه حقارت نری آویزونش بشی برای اشتی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
به خونوادم فوحش داد من آتیش گرفتم

توهم میزدیش هم فوش میدادی خدا هم دست و پا بهت داده هم زبون

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟