2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

2605 بازدید | 143 پست

سلام دوستان دیروز عصر با همسرم سر خونوادش دعوامون شد البته من نمی‌خواستم دعوا کنم رفتم سمتش که شروع کرد داد و بیداد کردن و حرف بد به خانوادم زدن خیلی دلم ازش گرفته کتکم زد خیلی منم گریه میکردم و میگفتم من به خدا واگذارت میکنم ما مستاجریم زن صابخونمون صدامون رو شنیده بود شوهرم رفت عصر بیرون ۱۰ شب اومد زن صابخونه شب اومد پیشم گفت عزیزم امروز بخثتون شده بود صداتون اومد گفتم بله ی بحث کوچیک البته من هم شلوغ بازی در میارم ولی داشتم از بغض میترکیدم خیلی خجالت کشیدم خیلی گفت من مثل مادرت خیلی اعصابم خورد شده بود اومدم دلم به حال مادرت سوخت اگه شمارشو داشتم میگفتم گفتم نه بالاخره زن و شوهره خونواده بفهمه غصه میخوره دیگه یکم درد و دل کردیم رفت منم دیشب شام درست کردم اندازه دونفر آوردم خودم خوردم بعد گذاشتم رو گاز رفتم تو اتاق خوابیدم امروز میبایست بره سرکار ولی نمی‌دونم چرا نرفته از خواب پاشد باز رفت بیرون منم دیروز کتک خوردم بدنم کوفته شده درد می‌کنه دلم گرفته چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید بذارید قهرتون طولانی بشه تا داغید اشتی کنید بره 

دعوا تو همه خانواده ها هست 

زن همسايه هم فضوله 

هر چند خیلی بده مرد دست بزن داشته باشه ولی دخترا نشینید کتک بخورید اکه اون یکی زد شما دو‌تا بزنید 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

ببین نحوه برخوردت بستگی به زندگیت داره 

یکی زندگیش جهنمه از این فرصت استفاده می‌کنه یا واسه طلاق سریع یا  مدرک داشتن واسه طلاق درآینده 

یکی نه سعی میکنه یاد بگیره چیکار کنه تا دیگه تکرار نشه و اوضاع خونه رو کنترل میکنه 

بشین ببین کدوم مورد به زندگیت میخوره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نمی‌فهمم چرا اینقدر خانواده شوهرتونو بزرگ میکنین،ببخشید یه زری زدن یه گو هی خوردن چرا شما اعصابتونو بهم میریزین.منم اوایل مثل شما بودم همیشه جنگ و دعوا داشتیم ولی چنساله هررر کاری هم بکنن اصصلا اهمیت نمیدم و خداروشکر آرامش داریم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بله ولی کبود نشده جاییم  نه ندارم  دوماهه عروسی گرفتم دوسال عقد بودم

یه سال اول این دعواها طبیعیه ولی گلم سعی کن هرچی همسرت گفت جواب ندی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نمی‌فهمم چرا اینقدر خانواده شوهرتونو بزرگ میکنین،ببخشید یه زری زدن یه گو هی خوردن چرا شما اعصابتونو ...

هر وقت میان از وقتی عروسی گرفتیم همش باید جلوشون دلا راست بشی مهمونی میخوان هنوز پاگشا هم دعوت نکردن شوهر منم میبینشون جوگیر میشه

مردی که زنی رو کتک بزنه مرد نیست. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶