2777
2789
عنوان

خواهر دوستمون با یه وکیل ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 59 پست
۲۴

24 که سنی نیست ،از درون زندگی اونا و آینده هم که خبر نداریم ان شاءالله خوشبخت بشن ولی کسی چه میدونه !پس فقط به این فکر کن خدا یه همسر اهل و شایسته  قسمتت کنه  به این فکر کلی انرژی بده حالا سنتی یا غیر سنتی !فرصت های بسیاری در پیش داری آرزو میکنم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی 

خدایم برایم کافیست💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فضای اینستا برا همین چیزاس من مشکلی نمیبینم اگ کسیم اینجوری باشه اصلا ربطی نداره

درسته فضای شخصی اما به نظر من اون تعادل اگه رعایت نشه می‌تونه نشونه یه سری چیزها باشه که با بررسی‌های روان‌شناختی اطلاعات جالبی از افراد میده. اینکه ما از تک تک لحظات زندگیمون پست و استوری بذاریم کم عجیب نیست و اینکه به غلط توسط شبکه‌های اجتماعی عادی سازی میشن این رفتارهای چیزی از عجیب بودنش کم نمیکنه. البته نظر شخصی منه و عقیده شما هم مورد احترام

برای من که مثل تو تا فکر خودکشی هم بارها رفتم وقتی درست شد مشکلم که اینجوری گفتم و بعد نذر یاسین معر ...

ب همه چی گفتی متوسل بشه جز خدا

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   

عزیزم میدونم قلب پاکی داری حسود نیستی ولی برای آرامش خودت حتما برای خواهر دوستت دعا کن بیشتر خوشبخت باشه بزار دلت بزرگ شه موقعی که این جوری میشم به کسی قبطه میخورم دعا میکنم ارامش میگیرم برای خودت نذر کن تا در موقع مناسب با شخص مناسب ازدواج کنی انشالله صبر داشته باش♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘

🍃اگر ذره ای از دردها رو بیان کنم نَفَسَم چون برف همه جا را سرد میکنَد🍃