هر روز خدا عکس گل های بزرگ میلیونی استوری میکنه باسوپرایز ساعت و فلان
اونوقت یکی مثل من ک زندگی سختی داشتم و ۳سال از اون بزرگترم از بس خدا زندگیمو بدکرد از عشق و عاشقی و رویاپردازی الان فقط ازدواج سنتی میخوام حتی اونو هم نمیده
قیافم خوبه تحصیلاتم دارم فقط شانس ندارم وخانواده
من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
والله که اگه به نیت اینکه با چیزایی ک بهت میده برای خودش کار کنی بهت میده همه چی...یه نذر این شکلی ک ...
اتفاقا ازاین چیزاهم گفتم
من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
دیرنیس عزیزم واسه ازدواج نکردنت هروقت قسمتت بشه خدا خودش یکی رو سر راهت میذاره
من خیلی خیلی زجر کشیدم زندگی عادی مثل مردم نداشتم خیلی ساله وقتش بود ی زندگی عادی خدا بهم بده اینکارنکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای من که مثل تو تا فکر خودکشی هم بارها رفتم وقتی درست شد مشکلم که اینجوری گفتم و بعد نذر یاسین معروفی که مال حضرت عباسه رو کردم...توی تاپیکام هست ..شهید پلارک توی بهشت زهرای تهران هم خیلیییییی حاجت میده
الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
برای من که مثل تو تا فکر خودکشی هم بارها رفتم وقتی درست شد مشکلم که اینجوری گفتم و بعد نذر یاسین معر ...
ممنون عزیزم
ظاهرسازیه باور نکن ک اون پولا از اون شغل باشن قبل ازدواج هم حتما یه خونواده پولدار داشته پسره وگر ...
حتی به نظرم دختره هم حتما خودش پولداره، وگرنه الان ازدواج ها اکثرا شده تجارت، حتی اگه طرف پولدار هم باشه باز با یکی پولدارتر از خودش ازدواج میکنه، استارتر جان ازدواج نکردن که پایان دنیا نیست. میدونم تنهایی سخته اما همینه دیگه اوضاع غمانگیز مملکت.
اون دنیا ب چ دردم میخوره من تواین دنیا از بدبختی دارم ب خودکشی فرمیکنم دیگ اصلا اون دنیایی ندارم
همسر من به مراتب شغلش از یه وکیل بهتره و هدیه هم برام زیاد میخره ولی منم بارها به خودکشی فکر کردم و بارها مطمئن شدم که دیگه نمیخوام زنده بمونم
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
واقعا خیلی کار مسخره ایه این اداها ب نظرم انصافا هدیه هایی ک میخرن براهم دیگه رو چرا میزارن تو فضا ...
به نظرم یه بخشیش هم عقده ها و کمبودهای درونیه، وگرنه ادم سالم کمتر پیش میاد بخواد زندگی شخصیش رو تو چشم دیگران فرو کنه، چون به هر حال باعث آه و حسرت دیگران میشه و کار قشنگی نیست.
حالا تا نگن طرف دزده حروم خوره بدبختن الکی ظاهرسازی میکنن ول کن نیستن😂
حتی اگه ظاهرسازی هم نباشه به نظرم گذاشتن چنین عکسهایی ناشی از کمبودهای درونیه، یکی که چشمش سیره هیچ وقت عکس غذا استوری نمیکنه، اینم مثل همونه تقریبا، کسی که کمبود نداره، نیازی به علنی کردن زندگیش و چپ و راست عکس گذاشتن نداره.