2777
2789
عنوان

خواهر دوستمون با یه وکیل ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۴ سال پیش مینوشتم ولی ول کردم

منم ۹سال پیش می‌نوشتم اون موقع مجرد بودم.بعد دیگه مشغله ها زیاد شد یادم رفت. تا اینکه این اواخر به یه مشکل اساسی برخوردم به هر دری میزدی. بین الطلوعین دعا کردم ونامه نوشتم تا حدودی شکر خدا مشکلم حل شده.ولی،نه کامل ولی راهشو پیدا کردم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اره منم همینطور . چجوری راهشو پیدا کردی عزیزم مگه چجودی مینوشتی 

منظورم اینکه خدا و فرشته ها کمکم کردن مسیر درست حل مشکلم رو پیدا کردم. دختر من تاخیر کلامی داشت و من چون شاغل بودم و تو مهد هم دچار اضطراب شده بود. از گوگل فرشته ها رو جستجو کردم و اون فرسته ی کمک ویاری در مورد فرزندان رو پیدا کردم و نامه نوشتم. که یهو بین الطلوعین یه خانمی تو همین نی نی سایت خانم دکتر ولا موسوی رو بهم معرفی کرد الان با روش ایشون دارم پیش میرم دخترم داره بهتر میشه

منظورم اینکه خدا و فرشته ها کمکم کردن مسیر درست حل مشکلم رو پیدا کردم. دختر من تاخیر کلامی داشت و من ...

بسلامتی 

انشالله مشکل دخترتون حل شه برا منم دعا کن توروخدا یه دوست صمیمی خیلی خوب همونی کع توذهنمه برام پیداشه سریع تر زندگیم چندساله متوقف

بسلامتی  انشالله مشکل دخترتون حل شه برا منم دعا کن توروخدا یه دوست صمیمی خیلی خوب همونی کع توذ ...

ممنون عزیزم. انشاا.. مشکل شما هم به زودی حل میشه مجردی؟

ممنونم اره عزیزدلم

پس به فرشته ی راحیل نامه بنویس. و تو نامه آت خدا روشکر کن. و یجوری از فرشته تشکر کن که انگار به خواسته ات رسیدی.

پس به فرشته ی راحیل نامه بنویس. و تو نامه آت خدا روشکر کن. و یجوری از فرشته تشکر کن که انگار به خواس ...

و آیت الکرسی بخون تو هر وقفاش،حاجت بخواه اینم،خوبه.