2777
2789

یه چیز بگم .کاشکی اون دندون وسط رو که میخاد پل بزنه برات ایمپلنت کنی 

چون زیر اون دندونت ریشه نداره به مرور زمان لثه ات میکشه عقب زیر دندون خالی میشه  (بو میگیره و باعث عفونت اون دوتا روکش دیگه اتم میشه ..این موضوع رو با دکتر در میون بزار و حتما مشورت بگیر

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهرانپارس فلکه سوم عصب کشی و پست و روکش۵تومن 

روکش۲.۵

عصب کشی یه تومن.پست هم ۱.۵

همیشه مراقب حرف هایی که میزنی باش               مخصوصاوقتی عصبانی یادلخورهستی                 بعضی کلمات همچو ترکشی میماند که کنارقلب مینشیند...نمیکشد...ولی تا اخرعمر عذاب میدهد   
یه چیز بگم .کاشکی اون دندون وسط رو که میخاد پل بزنه برات ایمپلنت کنی  چون زیر اون دندونت ریشه ...

به نظرت فردا بهش زنگ بزنم بگم فقط دو تا روکش برام اوکی کن بزار پول هامو جمع کنم بعدا اونو ایمپلنت کنم 

چه ارزون ،😕

اره سه تا همینجوری ۱۵تومن. تازه دندونای۶و۷بودن که خیلی حساسن. کارش هم عالیه 

همیشه مراقب حرف هایی که میزنی باش               مخصوصاوقتی عصبانی یادلخورهستی                 بعضی کلمات همچو ترکشی میماند که کنارقلب مینشیند...نمیکشد...ولی تا اخرعمر عذاب میدهد   
سه تا روکش پونزده تومن

سه تا دندون کامل عصب کشی و پست و روکش😐