2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا  رفتم برای بریج  گفت سی تومن میخوام بببینم هر واحد خفن ترین و بهترین روکش چقد ...

دندونت عصب کشی کردی که حالا روکش میخوای؟

یا کلا روکش برای زیبایی مدنظرته؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
دندونت عصب کشی کردی که حالا روکش میخوای؟ یا کلا روکش برای زیبایی مدنظرته؟

نه روکش که زیبایی نیست کامپوزیت و لمینت زیبایی اره.دو تا دندون هام عصب کشیع وسط هم ندارم میخواد مصتوعی ررست کنه 

نه روکش که زیبایی نیست کامپوزیت و لمینت زیبایی اره.دو تا دندون هام عصب کشیع وسط هم ندارم میخواد مصتو ...

اها پس همون روکشه عصب کشیه

ببین روکش فلزی ارزون تره و بیشتر برای جاهاییه که تو دید نیست چون نمای زیبایی ندارع

اما روکش سرامیکی گرون تره و رنگ دندونته

اگر دندونای جلوته و خط لبخندته باید سرامیکی کنی

قیمت هم بستگی به بیمه داره اگه بیمه نداری بالای سه چهار تومن میشه هر کدوم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
نه روکش که زیبایی نیست کامپوزیت و لمینت زیبایی اره.دو تا دندون هام عصب کشیع وسط هم ندارم میخواد مصتو ...

عزیزم منم شرایطم مثل شما بود ۳ تاشو گفت ۱۸/۵ البته یکیش عصب کشی میخاست .برا من فلزیه رویه سرامیکی میخاست انجام بده

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
اها پس همون روکشه عصب کشیه ببین روکش فلزی ارزون تره و بیشتر برای جاهاییه که تو دید نیست چون نمای زی ...

با احترام کاملا اشتباه میکنید .روکش فلزی زیرش فلز کار شده ولی روش سرامیکه و انتخاب رنگ هم دست خودته درجه بندی داره .و روکش تمام سرامیک که بهش میگن زیرکونیا این گرون تر از پایه فلز هست .رنگشو میتونی بگی مثل کامپوزیت بزنه میتونی بگی همرنگ دندونات . 

من ۸ تا دندونای جلومو روکش کردم پایه فلز روکش سرامیک رنگشم سفید طبیعی انتخاب کردم و خواستم فرمشون طبیعی مث دندونای قبلم باشه .

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
اها پس همون روکشه عصب کشیه ببین روکش فلزی ارزون تره و بیشتر برای جاهاییه که تو دید نیست چون نمای زی ...

بعد اینکه معمولا فقط کشیدن و سطحی پر کردن رو با تعرفه بیمه انجام میدن روکش و عصب کشی و ایمپلنت معمولا ازاده .من بیمه تامین دارم بیمه تکمیلی دانا هم دارم .ولی این دکتری که میرم پیشش با بیمه انجام نمیده و کلا نرخش گرونه  

اووو من عصب کشی کردم بدون عصب کشی سه تاشو گفته سی تومن 

خیلی گرون گفته .کجاید شما .من اسلامشهرم و این قیمتی هم که بهم داد واسه همین ماه پیشه

من رنگ دندون میخوام فلزی خیلی ضایع میشع