سلام خانمامن دوتا دختر دارم یکی ۹ ساله و ۲ ساله الان شوهرم میگه پسر میخوام اونم دوقلو اصلا به حرف من توجه نمیکنه که من میگم دیگه بچه نمیخوام یعنی اصلا نه از نظر روحی نه جسمی شرایطش ندارم چون رو دختر کوچیکه خیلی اذیت شدم بارداری سخت و زایمانمم خیلی سخت بود دخترم وفی به دنیا آمد آلرژی داشت و خیلی اذیت شدم تا الان که دو سالشه یه شب راحت نخوابیدم و دوسال انگشت شمار بیرون از خونه بودم دیگه واقعا کشش بچه رو ندارم میخوام بش بگم بین من و پسر داشتن یکی و انتخاب کن چون دیگه برام مهم نیست کسی که به خاطر بچه منو بخواد همون بهتر که نخواد حالا اگه به جا دوتا دختر دوتا پسر بودن باز بهونه دختر رو میورد
خواهر من چی بگم که بچه اول خودش و خانواده بی فرهنگش میگفت پسر فقط پسر تو سونو داشت سکته میکرد تا جنسیتش رو بگن حالا خیلی جالبه چند وقت پیش میگه یه دخترم بیاریم دختر بشه دیگه پسر نشه دومی 😐😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر من چی بگم که بچه اول خودش و خانواده بی فرهنگش میگفت پسر فقط پسر تو سونو داشت سکته میکرد تا جنس ...
امان از بی فرهنگی ،
به خدا من که میگم حتی اگه از هم جدا هم بشیم دیگه بچه نمیارم چون نمیتونم دیگه اینجوری خودم که داغون میشم دخترام طفلکی لطمه روحی میخورن اونا چه گناهی دارن