2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پسر میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 21 پست

خواهر من چی بگم که بچه اول خودش و خانواده بی فرهنگش میگفت پسر فقط پسر تو سونو داشت سکته میکرد تا جنسیتش رو بگن حالا خیلی جالبه چند وقت پیش میگه یه دخترم بیاریم دختر بشه دیگه پسر نشه دومی 😐😐😐

بهش قول بده برا پسر .. اما قبلش باید برنامه غذایی داشته باشی و رژیم خاصی داره . ولی بگو چند سال دیگه  

فعلا سلامتی خودت و دخترات مهمتر از هر چیزی هست. موفق باشید

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زیر بار نرو.من سه تا گل دختر دارم.اعصابم ضعیف شده.البته سومیم خداخواسته بود خداحفظش کنه

ولی ب معنای واقعی پیر شدم

اولی بشدت اذیت میکنه.گاهی میگم کاش هیچوق مادر نمیشدم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خواهر من چی بگم که بچه اول خودش و خانواده بی فرهنگش میگفت پسر فقط پسر تو سونو داشت سکته میکرد تا جنس ...

امان از بی فرهنگی ،

به خدا من که میگم حتی اگه از هم جدا هم بشیم دیگه بچه نمیارم چون نمیتونم دیگه اینجوری خودم که داغون میشم دخترام طفلکی لطمه روحی میخورن اونا چه گناهی دارن

اینکه شما از لحاظ روحی و جسمی خسته اید رو باید درک کنه و در مرحله اول مشکلتون رو حل کنه که با امادگی ...

خب واسه بچه میخواد دیگه وگرنه نمیگفت پسر می‌خوام درصورتیکه فکر میکنند پسر شدن بچه دست زنه دست خودشه جنسیت بچه وگرنه یکیش پسر میشد زن چیکار کنه😏😏

❤️خدایاخودت مواظب تودلیم باش بسلامت بدش بغلم🤲❤️