2777
2789
عنوان

تست زدم باردار بودم

297 بازدید | 33 پست

من قرص جلوگیری مصرف میکردم

دخترم فقط دوسالشع حس می‌کنم بهش ظلم میشه خدایاا چیکار کنن تواین شرایط بد مالی بچه میخاستم چیکار؟؟؟؟

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

حالا که شده

الهی قدم ش پر خیر و برکت باشه❤️

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مطمئنی تست درسته

ارع دوتا خط افتاد 

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

میدونی چیه؟

من این تاپیک ها رو که میخونم اینقدر گریه میکنم

دست خودم نیست ببخشید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
این تصمیمیه ک خودت باید بگیری نگهداریش یا نه،کسی نمیتون کمکت کن

نمیخوامش و نمیدونم چجوری سقطش کنم

خدایا چرا به کسی که نمیخواد میدی به منی که ۶ساله بهت التماس میکنم نمیدی😭😭😭

میده عزیزم به منم بعدهفت سال دادالان غصه میخورم چرااون همه غصه خوردم قربون دلت ان شاالله دوقلوووو

ارع دوتا خط افتاد 

چن روز از موعدت‌ گذشته

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
میده عزیزم به منم بعدهفت سال دادالان غصه میخورم چرااون همه غصه خوردم قربون دلت ان شاالله دوقلوووو

دکتر بهم گفته باید تخمک اهدایی بگیرم کلی راه سخت جلومه خدایا یه نیم نگاهی ام به من بنداز😭😭😭😭