دخترم فقط دوسالشع حس میکنم بهش ظلم میشه خدایاا چیکار کنن تواین شرایط بد مالی بچه میخاستم چیکار؟؟؟؟
به امید معجزه...❤️🌱 من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس.. بطلب آقا..🧡 یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
به امید معجزه...❤️🌱 من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس.. بطلب آقا..🧡 یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
این تصمیمیه ک خودت باید بگیری نگهداریش یا نه،کسی نمیتون کمکت کن
نمیخوامش و نمیدونم چجوری سقطش کنم