2777
2789
عنوان

ختنه با لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 51 پست
وقتی بچه رو ختنه میکنن میذارن من یا پدرش کنارش باشیم؟

اره میزارن .چون دوتا هستن بچه ها نگران نباش 

زودتر ببرشون .یکم گریه میکنن موقع مرخص شدن خوب میشن نترس 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

خیلیا رو بیهوش میکنن چرا میترسی اخه 

حالا ببری سنتی بچه زهره ترک بشه خوبه اونجوری خداقل چیزی نمیفهمه طفلی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میزارن .چون دوتا هستن بچه ها نگران نباش  زودتر ببرشون .یکم گریه میکنن موقع مرخص شدن خوب می ...

چقدر بستری میکنن اطلاع دارین؟

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
خیلیا رو بیهوش میکنن چرا میترسی اخه  حالا ببری سنتی بچه زهره ترک بشه خوبه اونجوری خداقل چیزی ن ...

میترسم زبونم لال از بیهوشی برنگرده

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
چقدر بستری میکنن اطلاع دارین؟

یشب .شایدم یسری شهرها صبح زود تا غروب باشه .بعضی جاها هم شب قبلش میرن  

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
میترسم زبونم لال از بیهوشی برنگرده

بیمارستان خصوصی ببر عزیزم این چ فکرایی اونجا خیلی حواسشون هست

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
یشب .شایدم یسری شهرها صبح زود تا غروب باشه .بعضی جاها هم شب قبلش میرن  

مرسی عزیزم 

بیمارستان خصوصی ببر عزیزم این چ فکرایی اونجا خیلی حواسشون هست

قبلش آزمایش میگیرن که بفهمن بیهوشی براشون ضرر نداره؟

من خیلی حالم بده 😭😭

نمیتونم … احساس میکنم قلبم داره کنده میشه

قبلش آزمایش میگیرن که بفهمن بیهوشی براشون ضرر نداره؟ من خیلی حالم بده 😭😭 نمیتونم … احساس میکنم ق ...

من یبار بخاطر شکستن دستم بیهوش شدم. خیلی حس خوبیه ضرری هم نداشت منم تقریبا هم سن پسرات بودم خیلی راحت بود.

نترس اتفاقا بیمارستان مجهز تره و مطمئن تر نسبت به کلینیک. بیهوشی هم خیلی خوبه مثل خواب میمونه هیچی م ...

وای خدا کنه 

مرسی عزیزم

من یبار بخاطر شکستن دستم بیهوش شدم. خیلی حس خوبیه ضرری هم نداشت منم تقریبا هم سن پسرات بودم خیلی راح ...

عزیز دلم🥲🥲

لطفا خیلی برای پسرام دعا کن خیلی استرس دارم

انشاالله کارشون به بهترین شکل انجام میشه و شما هم بعدش یه نفس راحت میکشی و میبینی هیچی نبود و به خیر ...

قربونت برم عزیز دلم ایشالا فداتشم❤️😘

گفتن بیهوشی سطحی هست  ولی چجوری اخه اعتماد کنم بچمو بیهوش کنن 😭

فکر کنم مثل بیهوشی دندون پزشکی باشه 

چون تدود نیم ساعت فکر کنم کار دارن تو اتاق عمل 

اصلا نگران نباشید ،خیلی چیز عادی هست 

بچه شما اولین نفر و اخرین نفر نیس 

متخصص جراحی عمومی اطفال کارش همینه 

توکل کن ب خدا