2777
2789
عنوان

ختنه با لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 3538 بازدید | 51 پست
بچه هات ک‌هنوز کوچولو هستن نترس بابا ختنه کن بره تو نت آدرس بزن کلی جا هس

بردم امروز 

گفتن فقط بیمارستان باید ببری و حتما بیهوش بشن

من میترسم راستش

فردا هم میبرم دکتر کاش روش دیگه جز بیهوشی باشه

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش یکم میسوزه فکر کنم چون پسر داد میزد مدام .باید تحمل کنی یروز .یشب بستری میشن فردا غروب موقع مرخ ...

وقتی بچه رو ختنه میکنن میذارن من یا پدرش کنارش باشیم؟

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
تو فامیل ما پسر هفت هشت ساله رو تغزه ختنه کردن

من بعدش خیلی مراقبم اما از اون بیهوش شدن میترسم

لیزر بیشتر درد داره پسرم تو ۴ماهگی ختنه لیزری شد اما درست ختنه نشده و باید دوباره ختنش کنم

ای وای 😭

ینی بخیه بهتره ؟

کاش وقتی نوزاد بودن انجام میدادی گنا دارن😢

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
اصلا قبول نکن

فکر کنم همون بزرگ‌شدن بهتره 

اخه چجوری میخوان بچه کوچیک رو بیهوش کنن

وقتی بچه ام مشکل جدی نداره چرا بیخود بیهوش کنیم

کاش وقتی نوزاد بودن انجام میدادی گنا دارن😢

اون موقع نمیتونستم 

الان شرایطش رو دارم

عزیزم ببر همون سنتی کلی جا هست اینکار و میکنن

کدوم بیمارستان خوبه به نظرتون ؟

اون موقع نمیتونستم  الان شرایطش رو دارم

دیگه زودتر برو انجام بده عقب ننداز 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.