مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 عنوان تجربتون ار پروتئین تراپی 49 بازدید | 6 پست هدف اصلیم لختی نیست بیشتر برا تقویت میخوام و موخره و.... اما شنیدم ریزش داره😐کسی بوده بعد پروتئین ترتپی موهاش ریزش پیدا کنه؟؟ (من خودم کمی ریزش دارم به خاطر استرسه) 1402/05/31 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 سوال منم هست منم دنبال پروتئین تراپی ام. شما هم ریزش مو شنیده بودید؟ بیکی میگه ریزشو قطع میکنه یکی دگیه میگه باعث ریزش میشه
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4744 پروتئین تراپی تقویت نمیکنه که!!! صرفا درصد صافیش از کراتین کمتره وگرنه ریزش هم ممکنه بیاره ب خاطر اتو کردنش برای تقویت موهاتو روغن تراپی کن و از سرمو کرم و ماسک اینا استفاده کن و مکمل بخور گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 پروتئین تراپی تقویت نمیکنه که!!! صرفا درصد صافیش از کراتین کمتره وگرنه ریزش هم ممکنه ب ... ببخشید یه سوال احیا همون پروتئین تراپیه؟
anita_la عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 146 شما هم ریزش مو شنیده بودید؟ بیکی میگه ریزشو قطع میکنه یکی دگیه میگه باعث ریزش میشه آره شنیدم میگن باعث ریزش مو میشه.
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4744 ببخشید یه سوال احیا همون پروتئین تراپیه؟ فک کنم اره کلا احیا و اینا با اتو در ارتباطن و فقط ساختار مورو خوب جلوه میدن وگرنه مو پوک میشه گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★