سلام شب بخیر ،
دو تا دوست، دارم اینجا که من و نمیشناسن ولی دوستیم با هم. دو تا بانو که عاشق بچه هاشونن .
وقتی آدم مادر میشه دیگه شرایط قبل از مادرشدن رو نداره. نمیگم تن بده به هر خفت و خاری و توسری خور باش، نه! ولی من که میدونم عاشق مردتونین، کسی که عاشقه مثه یه عاشق عمل میکنه نه یه آدم معمولی. کج خلقی نکن مردت دورتر میشه، تو طلاق گرفتن نون و حلوا خیرات نمیکنن.
حداقل وقتی این تصمیم و بگیر که هرکاری میشده کردی، هر کاری میشده کردی؟ باشه قبول ، تو حال بد ،این تصمیم و نگیر، آدم تو حال بد زیاد اشتباه میکنه.
میدونستی حال بدت، تو خودت بودنت، رو بچه هات توی خونه اثر داره؟ تویی که حامله ای یه اخم شما، یه عدم آرامش و داد زدن شما، رو نی نی تو شکمت اثر داره؟
رشته الفت زندگی دست زنه، تا حالا نشنیدم هیشکی از زیاد لبخند زدن و ۱۰۰ بار بوسیدن کسی تو روز،چیزیش شده باشه.
تو همونی هستی که یه روز دلش و بردی، یه کاری کردی غرور مردونه اش و بذاره کنار به شرایط خانوادت تن بده، همونی هستی که به خاطر تو جلوی خانوادش ایستاد گفت میخوام بگیرمش.
حتی اگه تو عده طلاق هم هستی بازم فرصت هست، به خاطر بچه هات ، حتی اگه بارداری به خاطر کوچولوی تو شکمت نذار حلال خدا به این راحتی حروم بشه. تو رشته الفت و محکم بگیر اون اگه رشته رو شل هم گرفته باشه، بعد یه مدت دوباره برمیگرده سفت تر هم میگیره. به این راحتی جان و نده به کسی دیگه. تو یه زنی، یه زن هرکاری بخواد میتونه بکنه. برای خوشبختیتون دعا میکنم