2777
2789

سلام شب بخیر ، 

دو تا دوست، دارم اینجا که من و نمی‌شناسن ولی دوستیم با هم. دو تا بانو که عاشق بچه هاشونن . 

وقتی آدم مادر میشه دیگه شرایط قبل از مادرشدن رو نداره. نمی‌گم تن بده به هر خفت و خاری و توسری خور باش، نه! ولی من که می‌دونم عاشق مردتونین، کسی که عاشقه مثه یه عاشق عمل می‌کنه نه یه آدم معمولی. کج خلقی نکن مردت دورتر میشه، تو طلاق گرفتن نون و حلوا خیرات نمیکنن.

حداقل وقتی این تصمیم و بگیر که هرکاری می‌شده کردی، هر کاری می‌شده کردی؟ باشه قبول ، تو حال بد ،این تصمیم و نگیر، آدم تو حال بد زیاد اشتباه می‌کنه.

میدونستی حال بدت، تو خودت بودنت، رو بچه هات توی خونه اثر داره؟ تویی که حامله ای یه اخم شما، یه عدم آرامش و داد زدن شما، رو نی نی تو شکمت اثر داره؟ 

رشته الفت زندگی دست زنه، تا حالا نشنیدم هیشکی از زیاد لبخند زدن و ۱۰۰ بار بوسیدن کسی تو روز،چیزیش شده باشه. 

تو همونی هستی که یه روز دلش و بردی، یه کاری کردی غرور مردونه اش و بذاره کنار به شرایط خانوادت تن بده، همونی هستی که به خاطر تو جلوی خانوادش ایستاد گفت می‌خوام بگیرمش.

حتی اگه تو عده طلاق هم هستی بازم فرصت هست، به خاطر بچه هات ، حتی اگه بارداری به خاطر کوچولوی تو شکمت نذار حلال خدا به این راحتی حروم بشه. تو رشته الفت و محکم بگیر اون اگه رشته رو شل هم گرفته باشه، بعد یه مدت دوباره برمیگرده سفت تر هم میگیره. به این راحتی جان و نده به کسی دیگه. تو یه زنی، یه زن هرکاری بخواد می‌تونه بکنه. برای خوشبختیتون دعا میکنم

عزیز دلم عالی بود 

ممنونم🌺❤️💚

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا این چه حکمتیه ک من الان باید این تاپیکو ببینم فردا اولین جلسهمونه واسه طلاق خیلی دل آشوب و سردرگمم خدایا کمکم کن😭

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
خدایا این چه حکمتیه ک من الان باید این تاپیکو ببینم فردا اولین جلسهمونه واسه طلاق خیلی دل آشوب و سرد ...

شاید حکمتش اینه صبر کنی، به خودت به خودش فرصت بدی

همسرتون راضیه جدا بشید؟

آره اون خواست بااینکه مقصر بود توافقی داریم جدامیشیم توی عقد

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
شاید حکمتش اینه صبر کنی، به خودت به خودش فرصت بدی

من خواستم فرصت بدم اون نخواست

احتمالا افتاده سر لج،نذار جدا بشین. نذار

هیچکاری ازم برنمیاد نمیخواد دیگه

احتمالا افتاده سر لج،نذار جدا بشین. نذار

براتون ۱۰ روز زیارت عاشورا میخونه به شرطی که وقتی همه چی درست شد بشی مرید و کنیز امام حسین ع.

این زندگی مال شماست حق شماست، به راحتی به هیچ کسی ندش

براتون ۱۰ روز زیارت عاشورا میخونه به شرطی که وقتی همه چی درست شد بشی مرید و کنیز امام حسین ع. این ز ...

چقد خوبید شما اجرتون با امام حسین ممنونم ازت دعا کن هرچی صلاحمه واسم پیش بیاد