2777
2789

من هربار با نوزادم بیرون می روم

مورد قضاوت همه قرار می گیرم

یکی میگه این لباس نازکه تن نوزاده

یکی میگه وای نوزادم رو برای چی آوردی بیرون

یکی میگه وای چقدر ریزه است

هرکسی یه حرفی میزنه

خوب لباس باید کم بپوشه چون تا بدنش گرم میشه بالا می یاره، آوردمش بیرون یه قدم باهم بزنیم چون توخونه دلمون پوسیده دوتایی، ریزه نیست ظریف است .....

اینو بدونید هیشکی بیشتراز يه  مادر نوزادش رو بیشتر دوست نداره، و درضمن یک مادر قطعا خواهر داره مادر داره برادر داره و اونها بلدند نصیحتش کنند پس خانمی که توخیابون نمی تونی جلوی دهنت رو بگیری، شما باعث آزار  روحی یک مامان اولی هستید

چه قد خوب بود اینا رو به همونایی که بهت گفتن می گفتی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قد خوب بود اینا رو به همونایی که بهت گفتن می گفتی

توخیابون بایه نوزاد توبغلم بایستم با کسی، که شعور خفه شدن نداره بحث کنم؟؟ و باعث آزار نوزادم بشم؟؟

نمیشه که باهمه بحث کرد

این فرهنگ باید جابیفته که لطفا اظهار نظر نکنید شاید این مادر ونوزاد ۲ ماهه ازخانه بیرون نیومدند اومدند یه کم حال وهواشون عوض بشه

توخیابون بایه نوزاد توبغلم بایستم با کسی، که شعور خفه شدن نداره بحث کنم؟؟ و باعث آزار نوزادم بشم؟؟نم ...

ای خواهر من خودم زخ خورده ی همین واکنشام 

بچه اولم دختره دوسالش بود که دختر دومم به دنیا اومد خواهر شوهرم وقتی اومد مثلا ملاقاتی از در که وارد شد نه سلام و نه چیزی گفت چیه همش داری دختر میاری.... 

الان بعد 11 سال هنوز حرفش از دلم بیرون نیومده 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
عزیزم اگر از دست من ناراحت نمیشی تو گرما وبچه رو بغل نکن بیرون از خونه بزارش کالسکه تا اذیت نشه

نه  عصرها وخنکه میرم پاساژهای که میدونم خنک هستن داخلش

وفقط می‌خواهیم یه کم راه برویم

بله حرف شما درسته

ختلبعذدنتتا

والا من باجاریم قهربودم سلام علیکم نمیکردیم میومدلباس پسرمو دست میزدمیگفت گرما چی پوشونده به بچه میخ ...

من با جاریام صمیمی نیستم،تو یک مجلسی تو آشپزخانه بودیم باهم بچه ی جاری دوسه سالش بود آویزون دستگیره یک گاز شده بود ،روی گاز از این کتری بزرگ مجلسی ها یک قابلمه پر آبگوشت اینم بی خیال داشت پیامک بازی میکرد چند بار گفتم بچه رو بگیر خطرناکه انگار نه انگار،من بچه رو گرفتم آوردم پیش خودم ،چند وقت بعد به دختر عموی شوهرم گفته بود من سه تا بچه دارم یکی بمیره دوتا دیگه هست نمی خواد کسی دلسوز بچه ی من باشه

ای خواهر من خودم زخ خورده ی همین واکنشام بچه اولم دختره دوسالش بود که دختر دومم به دنیا اومد خواهر ش ...

خانمهای باردار  و خانمهایی که تازه زایمان کردند، هیج وقت حرفه‌ای دیگران تواین دوران ازذهنشون پاک نمیشه

مواظب حرفهامون باشه دلی نشکونیم