2777
2789
عنوان

زنش از خونه پرتش کرد بیرون.. چون...

610 بازدید | 19 پست

ی مدتیه بخاطر قند بالا داییم ی عمل سخت رو گذروند و بعد از اون خونه نشین شده و دنبال بازنشستگی زودتر از موعد بود ک البته کارش خیلی آینده نداشت و فک میکنم بیمه نداشته. قبلش کار خیلی خوبی داشت ک بخاطر ی سری مشکلات مجبور شد استعفا بده.خانواده ی زنداییم وضعشون از داییم اینا بهتره ک البته اونام اوایل وضعی خیلی بدی داشتن اما خدا خواست و ب یه نون و نوایی رسیدن.(فامیل هستن دو طرف) حالا ی چند ماهیه داییم بیکار شده و جدیدا زنداییم چهره ی دیگه ای ب ما نشون میده. اولا خونه ای ک ارث پدریش بود و داده بود مادربزرگم (مادرشوهرش ک فامیل نزدیکش هست) بشینه رو گفته فووووری خالی کنید میخوام خونمو عوض کنم. حتی یک سال زودتر نگفت ک مادربزرگم فکری کنه. خودش با رضایت خودش خونه رو داد مادرشوهرش بشینه ک نزدیک باشن ب هم اما الان میگه الا و بلا خونمو میخوام. ی مدتی رفت جذب یکی از بازاریابی ها شد زنداییم و اونجا نمیدونم چیا یادش میدن که میگه دیگه خودم مهمم. تا حالا خودمو در نظر نگرفتم از این ب بعد میخوام بگیرم.. حتی ب داییم گفته چرا پل نداشتی منو گرفتی؟ خیلی حرفا... الانم از داییم از خونه درومده.. خدایا چقد مشکلات مالی خانواده ها رو داره از هم میپاشونه.. خیلی ناراحتم از رفتارای زنداییم

خوب کرده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد خونه اگه دوماهيي زودتر گفتن كه اصلا ناراحتي نداره 

در مورد همسرشم به خودشون و در اخرين مرحله مادر پدر ربط داره نه دختر خواهر شوهر 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
یه بزرگتر تو خانواده باید باهاش صحبت کنه و به خود بیارش

جواب همه رو میده.  ب داییم گفته اون موقع ک تو ازمایش نشون دادکمی قندت بالاست نباید زنت میشدم. منت اونم میذاره سر ما.  خب نمیشدی