2777
2789

سلام برادرم دو ماهشه از همون اول چشمش عفونت کرده بود و چرک ازش میومد الان بردنش دکتر میگه مجرای اشکیش بسته هست  خیلی محکم چشمشو ماساژ بده اینقدر دکتر محکم ماساژ داد که داداشم  اینقدر گریه کرد انگار واکسن زده حالا دکتر میگه روزی 8 بار انجام بدید وگرنه چند ماهه دیگه باید عمل کنید خیلی نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش پاک کن و با ویتامین آ چرب کن بعد رحم نکنید و خیلی محکم گوشه چشم و ماساژ بدین 

یا انگشت و بشورید و بایدناخن خیلی کوتاه باشه

اینکه میگم رحم نکنید برای اینکه ممکنه قرمز شه یا دردش بیاد اما بهتره درمان بشه

عمل نیست. میل میزنن

ولی بهتره با ماساژ بازش کنین. پسر منم همینطور بود تا ۷، ۸ ماهگی بالاخره خوب شد. ماساژ رو باید تا انتهای بینی ادامه بدی. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

مادرزادی مجرا شون بسته هست .نگفتن با دستمال گرم این کارو انجام بدین؟ سرج دقیق تری انجام بده .

قطره ندادن؟ 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

دخترمن توبیمارستان که به دنیا اومد اشک ازچشمش میومد.بیس روزه بودکه همش چشمش چرکی بودبردم دکترگفتم مجرای چشمش بسته یه چندماه دیگه عمل شه.گفت خونه هم باید ماساژبدید.منم دوسه باری خونه ماساژ دادم دیگه هم انجام ندادم چهارپنج ماهماه شد خداشکرخوب شد الانم پنج سالشه هیچ مشکلی پیدانکرده خداشکر.به حرف دکتراهمیت نده