2777
2789

دخترای مجرد ماهی 6 7 تومن از باباشون پول میگیرن

زنا دیگه به پول ماهیانه راضی نیستن کله پوله شوهرشونو میخوان تا مدیریتش کنن

دیگه با ایرانی ها رل نمیزنید زدید تو کار خارجی و المانی و اینا

فقط واسه من عجیب بودن اینا یا شمام همچین حسی دارید نسبت بهشون  

سرزمین عجایب

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ۶یا۷تومن پول تو جیبی دختر مجرد

پس اینایی ک کل حقوقشون ۶یا۷تومنه چیکار میکنن

اینجا همه پولدارن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من تا دیدم اینجا خانمها منتظر پول یارانه اند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
واقعا ۶یا۷تومن پول تو جیبی دختر مجرد پس اینایی ک کل حقوقشون ۶یا۷تومنه چیکار میکنن اینجا همه پولدار ...

یکی دیگه که کلا میگفت بابام بم کارت داده با خداتومن پول هرچی میخام میگیرم

خوشا بحالشون منم تعجب کردم ماهی ۷  ۱۰ و ‌..میگیرن خیلی خوبه

بابا اکثرا دارن دروغ میگن اینجا همه میلیاردرن حقوقشون بالای ۸۰، ۹۰ تومنه باز میگن کمه ما وضعمون معمولیه پولدار نیستیم

اینطوری که اینا حرف میزنن اونایی که ۱۰ تومن حقوق دارن لابد باید برن گدایی

🌺🌺🌺

نه برا من عجیب نبود چون اطرافم زیاد اینجوری دیدم

مثلا زنداداش خودم که ماهی ۳۰_۴۰ ملیون ماهانه خرج باشگاه و کلاس و رفتوامدای خودشو دخترش میشه همیشه هم میناله

مثلا من خودم ماهی ۱۰تومن از شوهرم میگیرم وقتی کارش بهتره بیشتر میگیرم ولی بیشترشو پس انداز میکنم میدم طلا و قرعه کشی مینویسم.

زیادم دورو برم دیدم ادم خراج

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.