2777
2789
عنوان

نامزد سابقی ک پول قرض میخاد

764 بازدید | 66 پست

بچه ها نوشتم نامزد سابق چون اگ بنویسم اکس نی نی یار پاک میکنه تاپیک و 

قضیه اینکه دو هفتس رفته شمال عشق و حال بعد پیام داده ب من از من پول قرض میخاد در حالی ک مث سگ رفتار میکنه بام همش بی محلی سال تا سال احوال نمیپرسه بعد ک کارش گیره پیام داده برا پول ما رابطمون لانگ دیستنس بود ینی همون شهر دور ی بار تو چهار سالی ک باهم بودیم نیومد منو ببینه الانم با پر رویی دو هفتس شماله پیام داده پول میخاد و میگ کسی بهتر از تو پیدا نکردم خدایی واکنش شما ب همچین ادمی چیه 

حس میکنم چون میدونه چقد دوسش دارم اینجوری میکنه

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

اکس چیه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکس چیه

دوس پسر سابق

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
واکنش من بلاک کردنش میشد

چقد ضعیفم ک نمیتونم بلاک کنم از خودم متنفرم

دیده هر جوری باشه و هر کاری کنه پاش وایستادی گفته بذار پول هم بگیرم 

اره خب کی احمق تر از من بعد با پرویی برگشتع میگ چون باهات راحتم ازت پول میخام

سرتاپاشو قهوه‌ای کردن وبلاک

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
اره خب کی احمق تر از من بعد با پرویی برگشتع میگ چون باهات راحتم ازت پول میخام

فقط بلاک پول نده اصلااا

گاهی اوقات دِلِت از کَسی میگیره کِ... فِک میکَردی با هَمِه فَرق دارِه:) ️ 
سرتاپاشو قهوه‌ای کردن وبلاک

خیلی دوس دارم بگم تو ک کاسبی خاهرت ب راهه شهرتون و اباد کرده ج.....از اون بگیر