2777
2789
عنوان

نامزد سابقی ک پول قرض میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ معلومه میخواد تیغت بزنه جات بودم قهوه ایش میکردم مرتیکه پروو بی شرف

میگفت تا سر ماه کم کم پس میدم میدونی از چی میسوزم ب من میگفت کار دارم نمیتونم بیام شهر تو 4سال منو سرکار گذاشت ولی الان دو هفتس ک شماله 

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
خیلی دوس دارم بگم تو ک کاسبی خاهرت ب راهه شهرتون و اباد کرده ج.....از اون بگیر

چرا نمیگی ؟چند سالته ؟

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

دایورت به کتف و دکمه ی بلاک

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
چرا نمیگی ؟چند سالته ؟

بگم خدایی؟ ولی بگم دیگ ازم متنفر میشه

21

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

گوسفنده

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
میگفت تا سر ماه کم کم پس میدم میدونی از چی میسوزم ب من میگفت کار دارم نمیتونم بیام شهر تو 4سال منو س ...

عزیزم بلاکش کن و بهش پول نده حتی اگه بخواد چندین برابرشو بده چون اون فقط ارزشتو پایین میاره 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
این همه آدم تو این دنیا،  ترکش کن تا اون خودش ول نکرده بره

اون ک آبان 1400ول کرد رفت

دوس پسر سابق

نده

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
عزیزم بلاکش کن و بهش پول نده حتی اگه بخواد چندین برابرشو بده چون اون فقط ارزشتو پایین میاره 

چند روز پیشم باز پول خاست گفتم ندارم بعد ک واسش جور شد دیگ جوابمو نداد الان باز پول نداره اومده