2777
2789

برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید.

سلام دوستان خوبم.
انشاءالله حال دلتون عالی باشه.
توی نی نی سایت که همش از این تاپیک به اون تاپیک میرفتم، ی نکته خیلی برام جالب بود.
اینکه:
همه یا مورد خیانت واقع شدن...
یا مشکلی دارن...

و نکته مهم تر و جالب تر اینکه:
یا دنبال جادوگر بودن/:
یا دعایی که مشکل حل کنه/:
یا بی نهایت ناله و نفرین بود/:
یا سرزنش خودشون/:
یا خدا منو نمی بینه/:
................... و غیره

به بعضی ها میگفتم گلی جان،فلان کار کن!
میگفت نههه خیلی زیاد،
این راه رفتم،
اون راه رفتم،
خدا اینکارو نکنه، فلان میشم،
....................و غیره

اما هیچ جا ندیدم یکی بگه برای فلان مشکلم تزکیه نفس کردم!!!
یا مراقبه کردم!!!
یا نگفتیم برای سلامتی و ظهور امام زمان عج (مگر اینکه نیت خاصی داشته باشیم برای خودمون!)
یا در راه خدا هیچ وقت ، هیچ کدوم کاری انجام ندادیم!!! اگه هم دادیم گفتیم: اینکارو میکنم بخاطر فلان مورد.

ببخشید که خیلی خوشگل صحبت نمیکنم، یا استیکر ندار متن هام!!
ترجیح دادم با بیان ساده و خودمونی کمی باهاتون گفت و گو کنم.
(و همه این ایراد ها توی خودم از هممممههههه بیشتر بوده ها)

قرار بود برای یکی از دوستان توضیح بدم، گفتم برا شما هم به اشتراک بزارم، شاید حداقل یک نفر این راه انجام داد(البته تا آخر راه رو، نه اوایل یا اواسطش).

راه های برای رسیدن به دعا و خواسته هامون
که باید انجام بدیم:

تذکر:
برای دوستان که هر دعای میکنن و اجابت نمیشه واقعا راه گشا هست!! مخصوصا تزکیه نفس.

1- نماز اول وقت مخصوصا نماز صبح

2-دو رکعت نماز شکر بدون هیچ درخواستی، فقط شکر نعمات خداوند بزرگ

3-نماز شب
نکته:
راجع نماز شب حتماا ی پست می زارم که ببینید چقدر راحته و چقدر دلنشین.

4-صلوات و استغفار زیاد

5-تزکیه نفس
نکته: موضوع اصلی تاپیک بیشتر تزکیه نفس و تقریبا سه پست راجع بهش میگذارم.

6- پست های هم در راستا تزکیه نفس، با عنوان مراقبه توی تاپیک قرار میدم، ازش ایده بگیرید.

مهم:
من انسان ساده و ناآگاه هستم، با عقل محدود و ناقص مختص به خودم. پس لطفا اگه اشتباه میکنم دوستانه بهم تذکر بدید. بدون هیچ بی احترامی و رفتار ناشایستی!!!

همتون دوست دارم گلی ها!
اگر جواب کسی ندادم، عمدی نیست، حتما ندیدم.
البته من نکاتم میگم، تفکر و نتیجه گیری با خود شما هست.

و لطفا به هیچ عنوان در تاپیک بی احترامی بهم دیگه نکنید. تشکر از شما.

برای همتون آرزو عاقبت بخیر شدن و آرامش دارم.
در پناه خدا باشید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

تزکیه نفس

شاید بپرسید یعنی چی!؟؟ یا ممکن خیلی ها بدونیم و عمل نکرده باشیم.

1)اساس تزکیه نفس به عمله . وقتی صفت بدی در شما قلیان پیدا می کنه،  باید ضدش رو عمل کنید.

2)برای تزکیه نفس باید فهرستی از اخلاقیات بد و خوبتون تهیه کنید.

ابتدا بدترین اخلاق بدتون رفع و همزمان بهترین اخلاق خوبتون تقویت کنید(بعضی هام مثل من ممکن فقط اخلاق بد داشته باشن یا مثل من اخلاق بد براشون نهادینه شده باشه، در ادامه میگم چیکار کنیم!)

پیشنهاد :

پیشنهاد میکنم استغفار هفتاد بند حضرت علی علیه السلام همراه با معنی بخونید، متوجه میشید چه گناه های ناخواسته انجام دادید!!! چون گاهی میگیم منکه اینکارو نکردم، اینکار دیگه هم نکردم(البته بگم بدترین کارِ که بگیم خوبیم وو گناهی نکردیم!!! دیدم که میگم از خودم بگیر تا بعضی از آدم ها!)...

3-دوره های تزکیه نفس:

41 روزه هست.

هر تزکیه نفسی حداقل 41 روز، و اگر واقعا بازه زمانی 41 روز رو تا سر حد امکان عمل کنید.

بعد از پایان این دوره: گشایش و خوشحالی در زندگیتون رخ می ده که واقعا تعجب میکنید. و این باعث میشه صفات بد دیگه رو هم از بین ببرید.

اما اگر صفت بدی در شما خیلی قوی باشه ، این دوره از یک 41 روز، به 4 دوره 41 روز می رسه:-) تا کاملا پاک بشید.

اما در عوض خوشبخت می شید و به آرزوهاتون می رسید...

تزکیه نفس گاهی واقعا سخته!!! احساس می کنید تو یک کوره قرار گرفتید و دارید می سوزید!!! اما همین سوختن ها پاکتون می کنه ، همین سوختن ها شما رو صیقل میده. مثل زغال که پس از گذشتن زمان و کلی سختی تبدیل به الماس می شه. اووووه چقدر هیجان انگیز.(واقعا نشد که این جمله نگم، منکه خیلی ذوق کردم)

بدترین اخلاقی که دیدم از خیلی ها:

(بقیه ویژگی های بد خودتون پیدا کنید و رفع کنید)

البته الحمدلله این ویژگی بد هیچ وقت نداشتم. و بازم البته تا دلتون بخواد ویژگی های بدی دیگه مثل بد اخلاقی دارم!!!

بدترین اخلاق این بوده که بیشتر مواجه شدم باهاش و حتما شما هم باهاش مواجه شدید

:

حسادت!!!

و چقدر نفرت انگیزه!!

*مثلا این واژه ها:

چقدر خوشبخت

خوش به حالت

خوش به حالش

فلانی گدا بود، ببین به کجا رسید

فلانی بد بود، نگاه کن چه شوهری

فلانی......

خب خواهر من، برادر من این چه حرکت زشتی هست!!

تمام این واژه ها داری بار منفی به شدت زیادی هست مخصوصا واژه خوش به حال ِ.

و جالب تر اینکه:

هر چه کنی به خود کنی، گر همه نیک و بد کنی

وقتی حسادت می کنید یک انرژی منفی بدی از شما تولید می شه که وارد جهان هستی می شه تا به اون فرد برسه !!!!. بعد همون انرژی منفی به شکل دیگه سراغ خودتون میاد(شک نکنید) . همیشه هر انرژی به دنیا بدید بعد از چند وقت عین بازی بومرنگ سمت خودتون پر قدرت تر میاد!!! انرژی منفی هاااا به شما بر میگرده، نه اون حالت حسرت بر انگیز که بهش حسادت کردیم!!!

****راه حل:

اول از همه یادمون باشه:

خداوند خوشبختی همه بنده هاش رو می خواد ؛پس از الله خواهش کنید که شما رو در مسیر خوشبختی قرار بده و همون خواسته ها رو به شما هم بده.. البته درکنار این باید خودمون هم تلاش کنیم!!!

اینجا میرسیم به همون جمله که اول گفتم:

اساس تزکیه نفس به عمله!!!! . وقتی صفت بدی در شما قلیان پیدا می کنه،  باید ضدش رو عمل کنید.

برای حسادت اینطوری هست:

هروقت چیزی رو دیدید که برای شما حسادت برانگیز بود به این ایمان داشته باشید که خدا می تونه به مراتب بهترش رو به شما بده ....

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

اگر مجردید و دوستی رو میبینید که ازدواج کرده، ایمان داشته باشید در حوزه قدرت بی انتهای خداوند هست که به شما هم همسری بی نهایت عالی بده!!! این خود شما هستید که باید لیاقت داشته باشید و از خداوند طلب کنید .

اگر دوستی رو می بینید که موفقیتی رو داره که ظاهرا شما الان ندارید ایمان داشته باشید که شما هم می تونید به دست بیارید. البته با تلاش و در صدر همه این تلاش ها، خواستن از خداوند هست .

وقتی کسی رو می بینید که چیزی داره که شما ندارید و این براتون ناراحت کننده است و لجتون می گیره (البته جلل خالق به مخلوقات که خوبی فقط برای خودشون میخوان، و اگه همون ویژگی و پوئن خوبی که دارند دیگری داشته باشه، بازم حرص میخورن!! که البته این شخص حریص و طماع) ، برعکس سعی کنید با خودتون بگید حلالش باشه و نوش جونش!!!(ی داداش دارم خیلی بچه است، اما همیشه وقتی یکی پولدار ِ ، سریع بلافاصله میگه ماشاالله، نوش جونش، لیاقت داره!! من عصبانی میشم میگم ما نداریم یعنی لیاقت نداریم!!!

و بعد به خودم میگم نه اینجوری نیست، ولی قرار نیست چون نداریم به پولدار حسادت کنیم یا کلی انگ به اون افراد بزنیم!!)

یادتون باشه هرچقدر هم چیزهایی مثل ثروت ، خوشگلی ، موفقیت ، خوشبختی و ............ در افراد دیگه باشه که شما هم دوست دارید داشته باشید اما الان ندارید ، همه اون افراد دارنده این چیزها ، اون ها رو از خزانه بی انتهای خداوندی آورده اند که شما هم به اون دسترسی دارید!!!

خدا خیلی دوست داره همه اون چیزها رو به شما هم بده! پس باید به الله توکل کنید ، ازش بخواهید و در مسیرش قدم بردارید...

در آخر هم :

سعی کنید از اطرافیان  که خودشون حسودند یا شما رو به حسادت وادار می کنند دوری کنید .

هر نیتی که دارید با دعاها و نماز هایی که در این تاپیک به مرور زمان  معرفی میکنم  یا از جای دیگه یادگرفتید انجام بدید، درکنار مواردی که گفتم، و از خدا بخواهید. و مطمئن باشید خدا به شما هم میده.

و اما خدا دوست داره بنده هاش صبور و خوددار باشند. جریان همون الماس شدن، به شرط تحمل!!! به شرط خارج نشدن از مرحله سخته!!!

#

پ. ن :

نفس من از جا گرم بلند نمیشه دوستان!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

#نمازشب  👉

راهکار عملی برای خواندن نماز شب

🔆 سعی کنید نماز شبتون ترک نشه.فقط د11 دقیقه وقت می بره.

💠 نماز شبو تو سه زمان می تونی بخونی: 👇

1⃣ بعد از نماز عشاء.

2⃣ بعد از نیمه شب

3⃣ از صبح تا شب، به نیت قضا

📌بهترین زمان برای خوندن نمازشب، یک ساعت قبل از اذان صبحه. ولی اگر در بهترین زمان نتونستی بخونی، توی دو زمان دیگه بخون، ولی ترکش نکن.

💦🌻💦  چه جوری نماز شب بخونیم؟

🌗 4 تا دو رکعت به نیت نماز شب.

🌗 2 رکعت به نیت نماز شفع

🌗 یک رکعت به نیت نماز وتر

➕ جمعا میشه 11 رکعت.

❌ نماز شبو طولانی نخون، بخصوص اگر نیمه شب می خوای بخونی. اینجوری خسته میشی، اونوقت شیطون دیگه نمیذاره بخونی😔

✅ قنوت نمی خواد بگیری در قنوت نماز وتر هم لازم نیست به چهل تا مومن دعا کنی. لازم نیست سیصد تا استغفار بگی، بلکه سه بار تسبیح گفتن کافیه.

✅ فضیلت نمازهای شفع و وتر بیشتر از هشت رکعتیه که به نیت نماز شب خوانده میشه. می تونید فقط به نماز شفع و وتر اکتفا کنید و هشت رکعت نماز شبو نخونید.

✅ اگر وقت برای نماز شب، کم باشه می تونید فقط نماز وتر بخونید.

✅ لازم نیست یازده رکعتو یه بار بخونی تا خسته بشی، بینشون فاصله بده. همانطور که پیامبر با فاصله نماز شب می خواند.

✅ اگر نتونستی بعد از نماز عشا، یا نیمه شب بخونی، از صبح تا شب، وقت داری قضاشو بخونی.

💠خداوند به بنده ای که نماز شب را در روز قضا می کند، مباهت می کند و می فرماید: " ای فرشتگان من! این بنده ی من، چیزی را که بر او واجب نکرده ام، قضا می کند. گواه باشید که من او را آمرزیدم. 🍃

✅ اگر وقت نداشتی، قضای نماز شبت رو توی خیابون بخون، توی کلاس، توی محل کارت بخون.کافیه نیت کنی، حمدو بخونی، بعد با اشاره رکوع و سجودو بجا بیاری.

🌹 ببین، دیگه بهونه نیار. خدا اینقدر این نمازو آسون کرده که من و تو بهونه ای برای نخوندنش نداشته باشیم.

🔗🔗 میگیم ما اینجوری به دلمون نمی چسبه..... اینا وسوسه های شیطونه!!! خدا قبول داره، اونوقت شیطون نمیذاره. هر جور تونستی نماز شبتو بخون، خدا زود راضی میشه.

☝ فعلا نماز شبتونو به همین آسونی شروع کنید، بعد کم کم عشقتون به این عبادت اینقدر زیاد میشه که مثل بسیاری از بزرگان، از این نماز، دل نمی کنید.

،

تو نماز شبتون، در حق همه ی بندگان خدا دعا کنید،

نماز شب 11 رکعت است

🦋🍃 نافله شب 👈 ابتدا ۸ رکعت نماز

4 تا دو رکعتی (مثل نماز صبح)

🦋🍃نماز شفع 👈 بعد ۲ رکعت

🦋🍃نماز وتر 👈   ۱ رکعت نماز  

﹄❃﹃❂﹄❃﹃❂﹄❃﹃

✴️کیفیت نماز های ۲ رکعتی

📌 نیت: ۲رکعت نماز شب می خوانم قربه الی الله

💠در رکعت اول:

یک بار سوره حمد+یک بار سوره توحید +رکوع + سجده

💠💠در رکعت دوم:

یک بار سوره حمد+یک بار سوره توحید+قنوت +رکوع + سجده + تشهد + سلام

🔺نماز فوق را چهار بار با همان نیت بخوانید که جمعا ۸ رکعت می شود

===================

✴️کیفت نماز شفع

📌نیت:دو رکعت نماز شفع می خوانم قربه الی الله

💠در رکعت اول:

یک بار سوره حمد + یک بار سوره قل هو الله + یک بار سوره ناس + رکوع + سجده

💠💠در رکعت دوم

یک بار سوره حمد + یک بار سوره قل هو الله + یک بار سوره قل اعوذ برب الفلق + قنوت + رکوع + سجده + تشهد +سلام

=================

✴️کیفت نماز وتر

📌نیت: یک رکعت نماز وتر می خوانم قربه الی الله

💠در رکعت اول:

۱ بار سوره حمد +۳ بار سوره توحید + ۱ بار سوره فلق+ ۱ بار سوره ناس

🙌در قنوت:

خواندن کامل قنوت در حالی که دست ها به حالت قنوت است در حق ۴۰ مؤمن دعا می‌کند

مثلاً می‌گویی

°۞°اللهم اغفر لِفلان. (خدایا بخشش فلانی را)

و به جای گفتن "فلان‌" نام شخصی که می‌خواهد برایش دعا کند را می‌گوید.

یا به صورت کلی ۴۰ بار می گویی

°۞°اللهم اغفر للمؤمنین و المؤمنات

‌(خدایا ببخش مردان مومن و زنان مومن را)

°۞°سپس ۷۰ مرتبه می‌گویی

‌ استغفر الله ربی و اتوب الیه ( آمرش می طلبم از خدایی که پرودگارم است و بسویش باز می گردم)

°۞°بعد ۷ مرتبه می‌گوییم

هذا مقام العائذ بک من النار

(این است مقام کسی که از آتش قیامت به تو پناه اورده )

°۞°سپس ۳۰۰ مرتبه می‌گوییم‌:

العفو (ببخش)

°۞°بعد از آن می‌گوییم‌:

رب‌ّ اغفرلی و ارحمنی و تب علی‌ّ انک انت التواب الغفور الرحیم‌ (پروردگارا ببخش و به من رحم کن و توبه من را بپذیر،به راستی که تو،بخشنده و مهربانی)

بعد به رکوع و سپس به سجده رفته و تشهد و سلام می‌دهید

التماس دعا🙏

اتفاقا من این کار رو کردم مدت ۶ ماه آخرش سفر کربلا نصیبم شد و زندگیم به سمت مثبت شدن تغییر کرد شکر خدا

چیزی که میخواستم عینن نصیبم نشد ولی شکر حتما چیزی که میخواستم صلاحم نبوده 

آیا میدانید بالاترین ذکر چیست؟⁉️

بسم الله الرحمن الرحیم

امام صادق علیه السلام میفرمایند:

سخت ترین چیزی که خدا بر خلقش واجب کرده ذکر و یاد خداست.

ذکر خدا گفتن"سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر"نیست.گرچه این هم ذکر است.

بلکه ذکر اینهاست:

🌺 مواظب حلال و حرام ها بودن.

🌺 اطاعت خدای بزرگ را کردن.

🌺 نماز را برپا داشتن.

🌺 خمس و زکات را دادن.

🌺 امربه معروف و نهی از منکر کردن.

🌺 بامردم خوش خلقی خداپسند انجام دادن.

🌺 آنچه را رضای خداست انجام دادن.

🌺 آنچه را رضای خدا نیست انجام ندادن.

🌺 و اینکه اگر معصیتی است ترک کنید:

💫غیبت نکنید،💫تهمت نزنید،💫کینه را از دل بیرون کنید،💫حسادت با کسی نداشته باشید،💫دروغ نگویید،💫بخل نکنید،

🌺 آنچه را که باعث خشم خدای عزوجل میشود انجام ندهید.

اینها ذکر خداست.

📚 کتاب شریف اصول کافی جلد3صفحه 127

اتفاقا من این کار رو کردم مدت ۶ ماه آخرش سفر کربلا نصیبم شد و زندگیم به سمت مثبت شدن تغییر کرد شکر خ ...

سلام مهربون.

دستتون طلا که گفتید، چون دوستان هم انگیزه پیدا میکنند و انجام میدن.

الحمدلله الحمدلله الحمدلله. خوشحال شدم گلی.

انشاءالله عاقبت بخیر باشید.

میشه منو لایک کنی اسی ..به ذخیره ها دسترسی ندارم بخوام ذخیره کنم ..ممنونم🌹😘

سلام گلی جان.

لایک کردم قشنگم.

خوش آمدید.

اما از اون سفر کربلا و حالی که اونجا داشتم بگم کم گفتم هرجا پامو‌میذاشتم می‌فهمیدم سفر مقبول افتاده

چقدر عالی، و چقدر عالی.

انشاءالله نصیب همه انسان ها بشه، حال خوب شما دوست عزیز. الهی آمین یا رب العالمین.

اتفاقا من این کار رو کردم مدت ۶ ماه آخرش سفر کربلا نصیبم شد و زندگیم به سمت مثبت شدن تغییر کرد شکر خ ...

@سایه_ماه73  

سلام گلی جان قول داده بودم تا عصر راجع به تزکیه نفس بهتون بگم. 

الوعده وفا.

پست دوست خوبمون رو هم ریپلای کردم بخونید.

انشاءالله عاقبت بخیر باشید.

التماس دعا.