تزکیه نفس
شاید بپرسید یعنی چی!؟؟ یا ممکن خیلی ها بدونیم و عمل نکرده باشیم.
1)اساس تزکیه نفس به عمله . وقتی صفت بدی در شما قلیان پیدا می کنه، باید ضدش رو عمل کنید.
2)برای تزکیه نفس باید فهرستی از اخلاقیات بد و خوبتون تهیه کنید.
ابتدا بدترین اخلاق بدتون رفع و همزمان بهترین اخلاق خوبتون تقویت کنید(بعضی هام مثل من ممکن فقط اخلاق بد داشته باشن یا مثل من اخلاق بد براشون نهادینه شده باشه، در ادامه میگم چیکار کنیم!)
پیشنهاد :
پیشنهاد میکنم استغفار هفتاد بند حضرت علی علیه السلام همراه با معنی بخونید، متوجه میشید چه گناه های ناخواسته انجام دادید!!! چون گاهی میگیم منکه اینکارو نکردم، اینکار دیگه هم نکردم(البته بگم بدترین کارِ که بگیم خوبیم وو گناهی نکردیم!!! دیدم که میگم از خودم بگیر تا بعضی از آدم ها!)...
3-دوره های تزکیه نفس:
41 روزه هست.
هر تزکیه نفسی حداقل 41 روز، و اگر واقعا بازه زمانی 41 روز رو تا سر حد امکان عمل کنید.
بعد از پایان این دوره: گشایش و خوشحالی در زندگیتون رخ می ده که واقعا تعجب میکنید. و این باعث میشه صفات بد دیگه رو هم از بین ببرید.
اما اگر صفت بدی در شما خیلی قوی باشه ، این دوره از یک 41 روز، به 4 دوره 41 روز می رسه:-) تا کاملا پاک بشید.
اما در عوض خوشبخت می شید و به آرزوهاتون می رسید...
تزکیه نفس گاهی واقعا سخته!!! احساس می کنید تو یک کوره قرار گرفتید و دارید می سوزید!!! اما همین سوختن ها پاکتون می کنه ، همین سوختن ها شما رو صیقل میده. مثل زغال که پس از گذشتن زمان و کلی سختی تبدیل به الماس می شه. اووووه چقدر هیجان انگیز.(واقعا نشد که این جمله نگم، منکه خیلی ذوق کردم)
بدترین اخلاقی که دیدم از خیلی ها:
(بقیه ویژگی های بد خودتون پیدا کنید و رفع کنید)
البته الحمدلله این ویژگی بد هیچ وقت نداشتم. و بازم البته تا دلتون بخواد ویژگی های بدی دیگه مثل بد اخلاقی دارم!!!
بدترین اخلاق این بوده که بیشتر مواجه شدم باهاش و حتما شما هم باهاش مواجه شدید
:
حسادت!!!
و چقدر نفرت انگیزه!!
*مثلا این واژه ها:
چقدر خوشبخت
خوش به حالت
خوش به حالش
فلانی گدا بود، ببین به کجا رسید
فلانی بد بود، نگاه کن چه شوهری
فلانی......
خب خواهر من، برادر من این چه حرکت زشتی هست!!
تمام این واژه ها داری بار منفی به شدت زیادی هست مخصوصا واژه خوش به حال ِ.
و جالب تر اینکه:
هر چه کنی به خود کنی، گر همه نیک و بد کنی
وقتی حسادت می کنید یک انرژی منفی بدی از شما تولید می شه که وارد جهان هستی می شه تا به اون فرد برسه !!!!. بعد همون انرژی منفی به شکل دیگه سراغ خودتون میاد(شک نکنید) . همیشه هر انرژی به دنیا بدید بعد از چند وقت عین بازی بومرنگ سمت خودتون پر قدرت تر میاد!!! انرژی منفی هاااا به شما بر میگرده، نه اون حالت حسرت بر انگیز که بهش حسادت کردیم!!!
****راه حل:
اول از همه یادمون باشه:
خداوند خوشبختی همه بنده هاش رو می خواد ؛پس از الله خواهش کنید که شما رو در مسیر خوشبختی قرار بده و همون خواسته ها رو به شما هم بده.. البته درکنار این باید خودمون هم تلاش کنیم!!!
اینجا میرسیم به همون جمله که اول گفتم:
اساس تزکیه نفس به عمله!!!! . وقتی صفت بدی در شما قلیان پیدا می کنه، باید ضدش رو عمل کنید.
برای حسادت اینطوری هست:
هروقت چیزی رو دیدید که برای شما حسادت برانگیز بود به این ایمان داشته باشید که خدا می تونه به مراتب بهترش رو به شما بده ....