2777
2789

امروز شرایطشو ندارم برم دکتر،اگ تجربه دارین بگین از چی میتونه باشه؟ از شب اینطوری شدم

از من دیه بگیر ولی تعلیقم نکن نی نی یار  هروق دیدی بحث کردیمو جوابتو ندادم بفهم حیف دونسم انگشتای نازم واسه توعه 🐮 تایپ کنن    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب . خودم ۳ ساله درگیر هستم

رفتی دکتر؟

قرص داده ؟ یعنی نتونسی کاری کنی خوب شه؟

از من دیه بگیر ولی تعلیقم نکن نی نی یار  هروق دیدی بحث کردیمو جوابتو ندادم بفهم حیف دونسم انگشتای نازم واسه توعه 🐮 تایپ کنن    
شايد درد معده باشه 

یعنی میگی نمیتونم جای قلبو معده رو تشخیص بدم؟😐

رفتی دکتر؟ قرص داده ؟ یعنی نتونسی کاری کنی خوب شه؟

ولی بیا اسم کاربریتو عوض کن 😥 

اره دکتر قلب رفتم اکو تست ورزش انجام دادم . ارثی بود برا من ولی خب از اعصاب حرص جوش بود

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خيلى وقتا درد معده با قلب اشتباهى گرفته ميشه ، درد معده گاهى ميزنه به قلب يه كم اطلاعاتت رو ببر بال ...

اره بعد جالبه درد دندون هم به قلب میزنه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
توى گوگل سرچ كن درد معده و قلب را. و بعد هم خودِ بى سوادتو مسخره كن ، نه من را.  يه كم سطح اطل ...

یکم وایسا .

من اصلا مسخرتون نکردم . حرف شما کاملا درست بود .

من خودم چون تجربه کردم . درد و عفونت دندون مستقیم به قلب هم مربوط میشه . خودم کشیدم . 

شما اول نوع نوشتار توجه کن بعدا توهین کن