تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفتی دکتر؟ قرص داده ؟ یعنی نتونسی کاری کنی خوب شه؟
ولی بیا اسم کاربریتو عوض کن 😥
اره دکتر قلب رفتم اکو تست ورزش انجام دادم . ارثی بود برا من ولی خب از اعصاب حرص جوش بود
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
خيلى وقتا درد معده با قلب اشتباهى گرفته ميشه ، درد معده گاهى ميزنه به قلب يه كم اطلاعاتت رو ببر بال ...
اره بعد جالبه درد دندون هم به قلب میزنه
توى گوگل سرچ كن درد معده و قلب را. و بعد هم خودِ بى سوادتو مسخره كن ، نه من را. يه كم سطح اطل ...
یکم وایسا .
من اصلا مسخرتون نکردم . حرف شما کاملا درست بود .
من خودم چون تجربه کردم . درد و عفونت دندون مستقیم به قلب هم مربوط میشه . خودم کشیدم .
شما اول نوع نوشتار توجه کن بعدا توهین کن