2777
2789
عنوان

دختران سرزمینم🗿 ب وقت مهر...

556 بازدید | 84 پست

پاشید خریداتونو بکنید

الارماتونو بزارید

جنگلای امازونتونم کویر کنید😂

بوی مهر داره میاد😂😂😂

خدایی چرا تابستون امسال انقد زودتموم شد

ب من ک هیچی نچسبید

32 روز دیگه این موقع : کیف یه ور لباس یه ور در حال ناهار خوردن ب طرز وحشتناکی...😂

اقا من امسال میرم نهم

میشه ی اطلاعات کوچیکی بم بدین؟ سخته؟ درساش چجوریه و... اینا ممنون میشم مث همیشه کمکم کنید(:❤

و اینکه امادگی دفاعی که بود و چه کرد؟ 10 نمره🗿

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

نهم راحت بود واسه من نگران نباش

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهم آسونه 

آمادگی دفاعیم فوق العاده چرته

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

داداشم میره دهم 

آمادگی رو نمیخوند ( معلم نمیتونست ازش درس بپرسه چون تو نمازخونه مدرسه رو ی پروژه کار میکردن) فقط برا امتحان دی و خرداد خوند

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری

خیلی اسونه تا اخر راهنمایی 

۳ سال دهم یازدهم دوازدهم جر دهنده است واقعا نمیدونم چجوری بهت بگم هم بخاطر تاثیر معدل باید تشریحی بخونی هم بخاطر کنکور تستی ۲ بارم که کنکوره با فاصله کم از هم 

تو برو لذت ببر از زندگیت فعلا

منم نهمم امسال  از تابستون نشستم برای تیزهوشان میخونم  الان از کلاس شیمی اومدم الان میرم ...

اوه😐

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

خب یه شرح کوچیک بهم میدی خیالم راحت شه(:

سعی کن معدلت خوب باشه میگن آخر ترم نمره واقعی میزاریم واسه خرداد ولی همش الکیه از همون اول خودت رو زرنگ نشون بده معلما کلی بهت ارفاق میکنن علومش راحت و قشنگه ریاضیشم خوبه درسی که رو مخم اجتماعیه ولی خب بازم میشه باهاش کنار اومد امادگی دفاعی هم چرت و پرت 

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.