2777
2789

واقعا فک کنم سخت ترین کار دنیا فراموش کردن کسی باشه که اونم پیگیرته هی زنگ میزنه پیام میده... تو هم تک تک سلولای وجودت دوسش دارن ولی باید تمومش کنی

اون هر بار از سر نیاز برمیگرده ... من هر بار از سر دوست داشتن

نه نیاز اون تموم شدنیه نه علاقه من بهش

ولی باید یه جا خودمو بیشتر از اون دوست داشته باشم وگرنه این چرخه تا ابد ادامه پیدا میکنه

اون که هربار به گذشته فک کنه پشیمون میشه... از آدمی که اونو فقط و فقط برای خودش دوست داشت

چجوری میشه یه ادمی اینجوری رو تو گذشته ات جا بذاری و بعدا حسرتش دیوونت نکنه؟تو این دور و زمونه که برای دخترا خرج نکنی عمرا باهات بمونن تو این دور و زمونه که معنی دوست داشتن عوض شده، شده بده بستون من تو این دور و زمونه باهاش براش صادق بودم چیزی که خیلی پسرا دنبالشن و هرچی میگردن پیدا نمیکنن

واقعا یه الماس بودم دست گدا درین حد فک میکنم لیاقت منو نداشت

چون من خودم استانداردا مو تا حد زیادی براش آوردم پایین

بحث بحث لیاقته! لییییاقت

این بار چندمیه که دارم تصمیم میگیرم رهاش کنم واقعا از اعتیاد سختتره

امیدوارم موفق شم و کسی که لیاقتمو داره و میتونه شادم کنه و برای داشتنم و با هم بودن تلاش کنه بیاد تو زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قدر خود نمیدانی چه حاصل!

دارم تلاش خودمو میکنم... واقعا قبلا نمیدونستم اسیر یه ادمی شدم که حتی منو یه کافه هم نبرد برا تولدم کادو نخرید فقط و فقط برای نیازاش منو میخواست

ولی من تحمل کردم چون دوسش داشتم و اینکه انقد خودم سیر هستم انقد دارم که با دوستام برم تفریح و کافه و ... هرچند همه اینا رو با اون میخواستم و اون منو از همه تفریحا محروم کرد

دقیقا شرایط منو داری با این تفاوت که رها کردن برای من راحته چون میدونم به دردم نمیخوره فقط مجبورم باهاش باشم چون ازش میترسم که ابرومو ببره

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

علی یارت

سختهههه سخت تر از هرچیزی

اگه میخوای کارت راحتترشه یه کاری کن ول کنه اون ناراحتش کن برنجونش بخاطر خودت، اون رهات کنه نصف راهو رفتی

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚

اگه خودتو در اختیارش گذاشته باشی هرگز در موردت جدی نخواهد بود و فقط دنبال هدف خودشه هرگز باهات ازدواج نمیکنه

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده ست فقط کافیه ب حکمتش ایمان داشته باشی.صلوات لطفا.
دارم تلاش خودمو میکنم... واقعا قبلا نمیدونستم اسیر یه ادمی شدم که حتی منو یه کافه هم نبرد برا تولدم ...

دوسش نداری وابستشی..زمان همه چی رو درس میکنه..اولش خیلی سخته خیلی ولی باید تحمل کنی.خودتو با کاری چیزی مشغول کن بهش فک نکن.با دوستات باش.با خانواده ..کمتر گوشیتو بدست بگیر که وسوسه  نشی بری سراغش

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

دقیقا شرایط منو داری با این تفاوت که رها کردن برای من راحته چون میدونم به دردم نمیخوره فقط مجبورم با ...

این ک بدتراز استارتره

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚