2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب تهران

242 بازدید | 7 پست

یه دکتر خوب و باحوصله و خوش اخلاق که برای قبل از بارداری و بعدش بتونم پیشش برم

مرد هم باشه اشکالی نداره ولی واقعا دکتر خوبی باشه

رضوان کاظمی رو کسی میشناسه؟ دکتر خوبیه؟

والا دکتر خوب، اینقدر سرش شلوغه که وقت کافی واسه مریض نمیزاره، اونایی هم که بی تجربه هستن دانش کافی ...

آره درسته ولی دیگه چه کار میشه ‌کرد

خودم قبلا پیش مریم انصاف گو رفتم اخلاق و ایناش خوب بود ولس یکم بی دقت بود خوشم نیومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان

بهترین خیاطی غرب تهران 

طراحی ، برش و دوخت با متد مولر 

پالتو ، مانتو ، لباس مجلسی 

تحویل 2 تا روز 

09134107682

02146086214

با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی نی نی سایت ، بنده فرزانه کریم زاده ، طراح مد و خیاط با 26 سال تجربه در زمینه آموزش ، طراحی و دوخت تخصصی انواع : پالتو ، مانتو ، کت و شلوار ، لباس مجلسی و شومیز همراه شما عزیزان هستم. از همراهی شما خانم های خوش سلیقه ، نهایت تشکر را دارم.
پیش ایشون تا حالا نرفتم ولی خودم یه چند باری پیش دکتر صنم ساسان رفتم خیلی راضی بودم  خیلم دکتر ...

مرسی عزیزم

تحت نظرش بودی؟ بعدا دکترت رو عوض کردی یا پیشش میری هنوز؟