ما کُرد کرمانشاهیم
یه آش داریم ب اسم دانَه کُلانَه
معمولا توی مراسما و مناسبتای خاص میپزیم که دندون دراوردن بچه هم یکیشه
نخود لوبیا سفید گندم و یکم ذرت(اگه دوست دارین)از شب قبل خیس کن
فرداش همه شو بریز تو قابلمه با اب بزار کم کم بپزه
وقتی یکم غلیط شد کشک مایع رو اضافه کن و نمک بزن
وقتی مثل حلیم علیظ شد ی عالمه پیاز داغ با زردچوبه و ترخون یا مرزه درست کن به آشت اضافه کن تا رنگ بگیره
بعدش بزار ی ده دیقه بپزه باهاش تا جا بیوفته
اخر سر میتونی نعنا داع واسا روش درست کنی یا همینجوری بخورین
نوش جان