2777
2789
عنوان

خانواده شوهر عقده ای

232 بازدید | 2 پست

بچه من دیروز خونه خواهر همسرم برای یکی از مراسم هاش دعوت بودم ک خانواده و فامیل شوهرش هم بودن 

بحث مادر شوهر عروس افتاد نزدیک بود دختر و مادر (مادر شوهرم و خواهر شوهرم ) مادر شوهر بد بخت و خفه کنن 

عروسه هرچی مادر شوهرش وقت پذیرایی میگفت این بر عکسشو انجام می‌داد 

بعد انقدر گفتن تیکه وار پیش مهمون ها ک بعضی مادر شوهر ها فلانن و فلانن  ک  زنه از حرصش برگشت گفت مادر شوهر بعضی وقت ها بد میشه دیگ حق داره (از حرصش گفت بیچاره اصلا صداش در نمیومد) 

مادر شوهر منم گفت اون بد شه عروس ۱۰ بد تر میشه براش 

بعد اینا خودشون تا ب الان ی هزاری هم خرج من نکردن، خودش ن مادر شوهر میشناسه ن خواهر شوهر نه هم زندانش ولی از من انتظار های مزخرف داره 

من تا ب الان هرچی میگفتن چیزی نمیگفتم بهشون هرکاری میکرن کاری نداشتم ولی از دیشب ب اینور میترسم ازشون نمیدونم چیکار کنم میترسم سوارم شم یا پسرشون و بکشن سمت خودشون 

ب نظرتون شبی خودشون بشم!!!!؟؟؟

ببین اگه میبری از شون شبیهشون شو

وگرنه زحمت نکش و خودت باش چون جز یه اعصاب خراب چیزی برات نمیمونه اینجور آدما توانایی بالایی توی رقابت های اینجوری دارن

و خدایی که بشدت کافیست......

اینجور آدما خودخواهن همه چیزای خوبو برای خودشون وبچه هاشون میخوان ولی بچه های مردم که میان تو خونه زندگیشون انگار پدر مادرشون اونارو از لب جوب پیدا کردن هر بلایی بخوان سرشون میارن.

تو هم مثل اونا نباش ولی سعی کن از حقت دفاع کنی و زیر بار حرف زور نری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.