2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده؟

217 بازدید | 25 پست

خواب دیدم داخل قبرستان هستم و یک آقایی که نمیشناسمشون دارن تند تند روی یک قبر که سوراخ داره نماز میخونن و من هم دعوت میکنن و من هم دارم همراهشان زی  یک چادر مانندی روی قبر نماز میخونیم. تعبیرش میدونید؟

حاجت روایی

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ از خواب پریدم داخل نت گشتم به نتیجه ای نرسیدم

نه شوخی کردم 

من چیزی نمیدونم 

خواب الکیه زیاد اهمیت نده 

مثلا خود من امروز خواب دیدم دارم دعوا میکنم 😄

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
حاجت روایی

داخل خواب حس کردم قبر مادر بزرگم هست سید بودن و جدشون سنگین بود. خیلی مظلوم واقع شدم و گروهی دشمنی به تمام معنی کردن با من. چند وقت قبل گفتم سید بدر بهت واسطه شما واگزارتون میکنم به خدا واسطه بشید صدای من به خدا برسه. از خواب که پریدم امشب همین حس داشتم که صدام رسونده