2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد کسی از کارش سر دربیاره یا اینکه یچیزیو قایم میکنه که فهمیده بشه ابروش میره شایدم رابطه خراب شه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نمیخواد کسی از کارش سر دربیاره یا اینکه یچیزیو قایم میکنه که فهمیده بشه ابروش میره شایدم رابطه خراب ...

ن اینا برای کسی هست ک ب دروغش فک کنه یااگ دروغ نگه زندگیش بخطرمیفته

اماطرف درمورد چیزای ساده هم دروغ میگه

من تو نوجوان ها و جوان ها بخاطر ترس از راست گفتن...میترسن اگر راسشتو بگن دعواشون کنن

ولی بزرگسال هایی که دیدم برای اینکه در هیچ موردی نمیخوان از بقیه جا بمونن ..مثلا آره فلانی گفت بسا اینو بخر من خودم نخواستم و ...