2777
2789

من وقتی بچم مریض بود دعا گرفتم اما متاسفانه هیچ اثری نداشت وحتی بدتر هم شد وپیشرفت کرد 😔

البته به لطف امام حسین وبزرگی خدا دخترم با چله ایت الله حق شناس شفاگرفت الان هیچ اثربیماری نداره

من وقتی بچم مریض بود دعا گرفتم اما متاسفانه هیچ اثری نداشت وحتی بدتر هم شد وپیشرفت کرد 😔 البته به ...

عزیزم خداروشکر خوب شده دیسک کمر دارم خسته شدم تمام کارای دکتر و درمانی رو هم انجام میدم .اینی شما گفتی چطوری هس به من یاد بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر خوب شده دیسک کمر دارم خسته شدم تمام کارای دکتر و درمانی رو هم انجام میدم .اینی شما گف ...

چله ایت الله حق شناس زیارت عاشوراباصدلعن وسلام ۴رکعت نماز دارم اداب خاص داره باید اصلا گناه نکنی غیبت نشنوی حجاب کامل باشه نمازت قضانشه واول وقت باشه اهنگ گوش نکنی بانامحرم صحبت نکنی توی این ۴۰ روز و...

روز چهادشنبه شروع میشه صدقه برا امام زمان هرروز میدی هیچکس جز خانواده خبراز چلت نداشته باشه بین انجام اداب واعمال صحبت نکنی بین طلوع تاغروب افتاب بخون

اول لعن وسلام میگی

۱۰۰الله اکبر میگی

زیارت عاشورا  و میخونی به لعن وسلام  رسیدی نمیگی ۲رکعت نماز هدیه امام حسین میخونی

۱۰۰الله اکبرمیگی

ازاول زیارت عاشورا میخونی اینبار۱۰۰بار میگی لعن وسلام رو وقتی تموم شد ۲رکعت نماز هدیه امام حسین و حاجت میگی 

منظور از لعن سلام این قسمته

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد .....تاااااا اونجا که میگه السلام علی الحسین ....

من راستش اونموقع انقدحالم بدبود شرایط نداشتم یه خانوم هست توی همسایگی خیلی نفسش پاکه گفتم اون بجای من خوند

چله ایت الله حق شناس زیارت عاشوراباصدلعن وسلام ۴رکعت نماز دارم اداب خاص داره باید اصلا گناه نکنی غیب ...

سلام عزیزم همسایتون بازم چله قبول میکنه.؟؟اگه آره .درخواست دوستیمو قبول کن

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂