2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون درست ازشون مراقبت نمیشه من میخواستم پسرمو ببرم اینقدر گفتن حیوونا اونجا وضعیت بدی دارن کثیف بوی بد میاد پشیمون شدم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
حق دارن  افسرده شدن 💔 توی جنگل نیستن خب  من چند وقته دوست دارم برم تنهایی

میموناشون اتفاقا خیلی بامزه زرنگ بودن😂اما تمساح شیر فیل اینطور حیوانات اصلا ی طوری بودن انگار ک مردن

کاش باغ وحشو جمع میکردن کلا.ظلمه..بخاطرتفریح ما اون بیچاره هاباید توقفس باشن

دقیقا من خودم عاشق حیواناتم.... اینا جاشون اینجا نیست:)ولی تو باغ وحش خارج ک کلیپاشونو دیدم خیلی قوی ترم میشن اینجا بدتر افسرده شدن

میموناشون اتفاقا خیلی بامزه زرنگ بودن😂اما تمساح شیر فیل اینطور حیوانات اصلا ی طوری بودن انگار ک مرد ...

کجا رفتی شما فیل و اینا داشت من دنبال جایی بودم که فیل داشته باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
میموناشون اتفاقا خیلی بامزه زرنگ بودن😂اما تمساح شیر فیل اینطور حیوانات اصلا ی طوری بودن انگار ک مرد ...

شما کجا رفتی ؟فیل و اینا داشت من دنبال جایی بودم که فیل داشته باشه

کجا رفتی شما فیل و اینا داشت من دنبال جایی بودم که فیل داشته باشه

پارک ارم تهران باغ وحش داره خیلی باحاله قسمت خزندگان جداس پرندگان ی طرق خیلی قشنگه ولی اینکه ی سری حیواناتش افسرده شدن اذیتم میکنه

دقیقا من خودم عاشق حیواناتم.... اینا جاشون اینجا نیست:)ولی تو باغ وحش خارج ک کلیپاشونو دیدم خیلی قوی ...

اگه دقت کنی محل زندگیشون رو تاحدودی شبیه جنگل درست میکنن که افسرده نشن.پزشک مخصوص دارن.آب وهوای خوب غذای زیاد.هرچند اوناهم گناه دارن.ولی بازشرایطشون بهتره.من یه سال رفتم دلم کباب شد دیگه خوشم نمیادبرم

بوی فضله خوب میاد ولی اگه بچت عاشق حیواناته ببر

یه مدت رفته بود تو کار فیل عاشق فیل بود فعلا از سرش افتاده