2777
2789
اگه دقت کنی محل زندگیشون رو تاحدودی شبیه جنگل درست میکنن که افسرده نشن.پزشک مخصوص دارن.آب وهوای خوب ...

ن اینجایی ک من میگم شبیه جنگل سعی کردن درست کنن پزشک مخصوص هم داشتن ولی دلیل افسردگیشونو نمیدونم باز گرگ کفتار میمون اینا اینطوری نبودن ولی شیر این چیزا<<<

یه مدت رفته بود تو کار فیل عاشق فیل بود فعلا از سرش افتاده

ولی واقعا فیل ترسناکه میموناش باحال بودن دست دراز میکردن میگفتن چیپستو بده به من😂😂😂دس دراز میکردن منظورشون این بود نمیدادی قهر میکردن خیلی باحالننن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اینجایی ک من میگم شبیه جنگل سعی کردن درست کنن پزشک مخصوص هم داشتن ولی دلیل افسردگیشونو نمیدونم باز ...

ارم رفتم منم.جاشون کوچیکه غذاشونم کمه.پزشک مخصوص منظورم واسه افسردگیشونه چون دیدم تو مستند توکشورای دیگه روهمه چی حیوونا حساسن واهمیت میدن.مثلاشیر چون خوی درندگی داره نمیتونه اون وضعیت رو تحمل کنه افسرده میشه

ارم رفتم منم.جاشون کوچیکه غذاشونم کمه.پزشک مخصوص منظورم واسه افسردگیشونه چون دیدم تو مستند توکشورای ...

اخییی همش می‌خوابیدن اعصابم خورد میشد ولی حق دارن

باغ وحش وکیل اباد مشهد رو نوشته بودن پوست ببر پیدا شده واینا...فیلشم سالهاست مرده بچه بودیم رفتم فیل داست الان اصلا تنوع نداره بعد سی سال رفتم نرده ها همون رنگ سبز زشت قبلا رو داستن دریغ از یکم سبزه کاری تغییر و بهتر شدن.میمونا مریض پر از کخ وحشره ومریضی مقعد و..گرگ بیحال ولاشخور پیروببرای عصبی اینهمه پول میگیرن اخرش حتی دیوارارو یه رنگ قشنگ نزدن همون از زمان تاسیس هیییچ تغییری نکرده

وای من دوهفته پیش رفته بودم باغ وحش وکیل آباد مشهد😄

از جلو قفس آقا شیر که رد شدم هنگ کردم از حرکتش اصلا😲😑

دراز کشیده بود و رو به جمعیت جفت پاهاشو از هم باز کرده بود و دم و دستگاه رو ریخته بود بیرون داشت میخاروند😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣

تا چشمم بهش خورد دوتا پا داشتم دوتا پا دیگه قرض کردم و از خجالت فرار کردم😂

وای من دوهفته پیش رفته بودم باغ وحش وکیل آباد مشهد😄 از جلو قفس آقا شیر که رد شدم هنگ کردم از حرکتش ...

واییی حالا ما تو ارم رفتیم باغ وحش میمونه ب.اسنشو گرفته بود طرف ما رو نمیداد😂😂🤣یکیشون لاستیک برداشت نشست دو دیقه بعدش شاشید خیلی سمن🤣🤣😂😂🤣🤣😂

تازه ی دونه هم نداشت چند تا داشت ی بچه گوگولی هم داشتن😍برو حتما اونجا

مرسی کلا حیوون دوست داره میبرمش

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ولی واقعا فیل ترسناکه میموناش باحال بودن دست دراز میکردن میگفتن چیپستو بده به من😂😂😂دس دراز میکردن ...

وااای نازی پسرمو ببرم عاشقشون میشه 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست