2777
2789
عنوان

یه خواهش از خانومایی که بچه دارن

123 بازدید | 12 پست

البته ببخشید اینو میگم ولی خواهش میکنم وقتی با بچه هاتون میرید مهمونی حواستون بهشون باشه. نزارید رو تخت و مبلشون بپر بپر کنن. ما جیزی بهشون نمیگیم ولی از درون داغون میشیم. اگه هنوز به سنی نرسیدن خودشون بتونن درست غذا بخورن خواهشا خودتون بهشون غذا بدید چون خونه و زندگی مارو داغون میکنن و هزاران کار دیگه...

خواهش میکنم حواستون به بچه ها باشه. بچه رو توی خونه ی خودتون تمام و کمال آزاد بزارین اما خونه ی مردم فرق میکنه. شما نهایت ۵ سال اول زندگی بچه تو مهمونی حواستون جمع کنید هم بچه ی خودتون مودب تره هم کسی رفت و آمدش رو با شما قطع نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفت و امدمو با افراد عغده ای که همش به فکر وسایلشون هستن قطع میکنم.

چون نمیفهمن بچه نکن و بشین حالیش نمیشه.تا ۳ سالگی .

نمیشه پایه بچه‌رو بست.

لطفا ریپ نزنید که مادر باید مواظب باشه. درسته ولی خیلی هام عغده این. انگار فقط اونا وسایل دارن

اشکال نداره ما ناراحت نمیشیم شما رفت و آمد و قطع کن... چون این ذات بچه است که بپر بپر کنه و غذاشو دوست داشته باشه خودش بخوره 🙂

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
چون انگار تعداد مادرایی که به بچه هاشون توجه نمیکنن بیشتر شده

با کفش میان داخل رو فرش بعد بیست دقیقه تازه میگه مامان کفشاتو در بیار....حالا بچش کلاس پنجمه...خدایا صبر بده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اشکال نداره ما ناراحت نمیشیم شما رفت و آمد و قطع کن... چون این ذات بچه است که بپر بپر کنه و غذاشو دو ...

واقعا شما اعتقاد دارید مبل خونه ی مردم شهربازی بچه است که بپره بالا و پایین؟

جونم شما هم لطف کنید با اونایی که بچه دارن رفت و آمد نکنید والا وقتی اعصاب ندارید بزارید کنار بچه ...

بچه های مودب  زیاد دیدم و با خانواده هایی رفت و آمد داشتم که وقت میزارن برای یاد دادن آداب معاشرت به بچه هاشون.  حتما با چنین خانواده هایی قطع رابطه میکنم این جور افراد خوبه فقط با همدیگه رفت آمد کنن اگر قصد یاد دادن ساده ترین نکات رو به بچه هاشون ندارن

بله شما درست میگید بعضی کارها رو باید مادر حواسش باشه که بچه نکنه مثل همون بپر بپر رو مبل یا تخت

اما بعضی ها هم انگار اصلا اعصاب ندارن خب اسمش بچه است دیگه همش که نمیشه سرش داد زد دست نزن به میز که چی لک می افته صاحب خونه ناراحت میشه

تند راه نرو که صاحب خونه اعصاب نداره

حرف نزن که حوصله نداره

یکی از اینا فامیل هست من که کلا دیگه دوست ندارم برم خونش از بس سر بچه هام جیغ جیغ میکنه 

بله شما درست میگید بعضی کارها رو باید مادر حواسش باشه که بچه نکنه مثل همون بپر بپر رو مبل یا تخت ام ...

قربون درکت برم عزیزم. من خودم وقتی بچه میاد خونم حتما یه اسباب بازی کوچولو هم شده براش میگیرم دلش شاد بشه. وسایل نقاشی میدم بازی لگو میدم بارکنک میدم که حوصلش سر نره. کارتون میزارم. اصلا بچه روح یه جمعه که حس خوب میده سرزندگیش

منم از شیطنت های کوچک لذت میبرم. بعضی از مادر ها کلا بچه رو نگاه هم نمیکنن آخه