2777
2789

بنظرتون گرون یانه .لباساش مزخرف و گرونه .سرویس قاشق چنگال میخوام .برا خودمو دوسندارم  تصمیم گرفتم جدید بخرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از اجناس مناسب تره. مثلا من گوشیمو از دی ،جی گرفتم ازش راضیم. اما دی،جی جدیدا متفاوت شده برو حضوری بخر. از باسلام هم خرید داشتم خوب بوده پشتیبانی مرجوع کردن کالا هم خوب بوده

جهیزیه نه ولی برای اتاقم میز و صندلی و رگال اینا خریدم..قاشق چنگال و قابلمه اینا بنظدم حضوری بخر یهو میاد میبینی قاشقه خش داره یا سیاهه یجاش تو جنس استیل اینا اعتماد نکن که اصل بدن فروشنده ها حتی تو مغازه باید اهنربا ببری با خودت انقد فیک زیاده

من چای ساز و اتو بخار و اینترنتی خریدم از سایت هایی که توی ترب بود چای سازم بوش و اتو بخار فیلیپس بود جفتشونم عالی اصل از آب در اومد.

چند تا خورده ریز هم از دیجیکالا‌ گرفتم اونام خوب بودن 

قاشق چنگال هم حضوری بگیری بهتر تره چون باید ببینه استیلی و آهنربا نمیچسبه و یا خوش دست هست یا نه

دی جی نه ولی از باسلام همیشه خرید میکنم عالیه 

جدیدا ضربه گیر مبل سفارش دادم هر جا میرفتم پیدا نمیکردم ولی باسلام داشت 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔