2777
2789

باسلام. دوستان تجربیاتتون ازلیزر بواسیر و شقاق پیش دکتر روبیک به بو. بی زحمت هرکسی میدونه بگه. ماازشهرستان هستیم آشناییت بادکترا تهران نداریم. 

سلام من رفتم پیشش خیلی شلوغ بود مطبش داخل مطب انجام میده. دودلم من چون لیزره نمیدونم خوبه یانه. شناج ...

سلام من هنوز جراحی نشدم. تازه میخوام بیام. بنظرشما دکترخوبیه کارش خوبه شما که ساکن تهران هستین بنظرتون دکترباتجربه ای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من هنوز جراحی نشدم. تازه میخوام بیام. بنظرشما دکترخوبیه کارش خوبه شما که ساکن تهران هستین بنظرت ...

ببین مطبش خیلی شلوغ بود کسی و ندیدم ناراضی باشه به نظر همه اوکی بودن ولی توهمین سایت یه سری گفتن لیزر جواب نمیده دکتر بدی نبود  منم باید مجدد برم اگه شما زودتررفتی یه خبر به منم بده

شمام مثل من زخمت بسته میشه بعد دوماه سه ماه بایه دفع بازمیشه؟؟

ازمن بواسیر داخلی هست ازبیرون معلوم نمیشه. نفخ شدید دارم و گازروده ام بخوبی خارج نمیشه یبوست هم دارم . مادرمم شقاق داره 

ببین دیدی سایتا همه تعریف کردن ازش. ولی خود سایت اصلیش که گوگله چندتاشاکی داره؟ من واقعا به عمل دودل ...

بنظرشما کلینیک لیزرشفا چطوره؟ الان میخوایین پیش کدوم دکتر یرین