2777
2789

قراربود تیبا رو بفروشیم چون پول قرض کرده بودیم برای ماشین جدیدک ثیلنام کردیم حالا مشتری گفته بود ۲۶۰مبخرم اما بعدش گفته ده تومن کم دارم چک دوماهه میدم شوهر من پول ۲۵۰گرفته ازش ماشین هم بهش داده ولی سند اینا رو نداده فقط کارت ماشین کارت سوخت داده وکالت هم قرار شده هروقت چک پاس بشه بره بزنن به نام اون یارو یعنی دوماه دیگه یعنی واقعا چرا اینجوری مخ صوت کشید شوهرم فقط قولنامه دستی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درست معامله کرده اتفاقا تو درست فکر نمیکنی چون ماشین داره میاد پایین . اونم معامله کرده واسه ۱۰ ت بهم نزده چک گرفته ولی سند نزده وکالتم نزده . اون بابایی که خریده باید بترسه که پول داده نه شما

خو پولا رو که گرفتید زن یارو باید مخش سوت بکشه که پولا رو دادن و هیچ مدرکی ندارن الا یه قولنامه دستی

عزیزم من بخاطر خلاف تصادف ماشین میترسم هرکاری بکنه چون به نام مادرش هست بعدا دردسرشو باید شوهر من بکشه