قراربود تیبا رو بفروشیم چون پول قرض کرده بودیم برای ماشین جدیدک ثیلنام کردیم حالا مشتری گفته بود ۲۶۰مبخرم اما بعدش گفته ده تومن کم دارم چک دوماهه میدم شوهر من پول ۲۵۰گرفته ازش ماشین هم بهش داده ولی سند اینا رو نداده فقط کارت ماشین کارت سوخت داده وکالت هم قرار شده هروقت چک پاس بشه بره بزنن به نام اون یارو یعنی دوماه دیگه یعنی واقعا چرا اینجوری مخ صوت کشید شوهرم فقط قولنامه دستی داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدم از تاریخ قولنامه هراتفاقی برا ماشین بیافته گردن اون کسیه که خریده
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شوهر من کارش خرید و فروش ماشینه همین قولنامه دستی هم حله
منتها اگه اتفاقی هم برا ماشین بیافته گردن کسیه که خریده
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شوهر من کارش خرید و فروش ماشینه همین قولنامه دستی هم حله منتها اگه اتفاقی هم برا ماشین بیافته گردن ...
اگر وکالت نرفته بزنه کاری درستی کرده،؟
هم اینکه دوماه دیگه قراره چک پاس بشه تو این دوماه تصادف بکنه خب اسم سند هرچی هست به عهده شوهرمه چون به نام نزده من بخاطر این موارد میترسم چک ده میلیون واقعا ارزش نداره
عزیزم تو خرید و فروش ماشین قولنامه دستی یه چیز مرسومیه همه قولنامه دستی مینوسن بعد انجام همه کارا میرن برای تعویض پلاک و سند بنام زدن.قولنامه دستی که همه چی توش نوشته شده امضا شده شاهد امضا کرده کی میگه اعتباری ندارع؟