2777
2789
مرسی عزیزم، خوشحال شدم زود جواب دادی. آره گفته بیا لاله ببینمت و نوبت عمل بدم. من امید داشتم ۱ هفت ...

الان مشکلت چیه لاپاراسکوپی باید بشی؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
حالا شایدم مریض خودش بودی زودتر بده. من لاپاراتومی بودم اخه قیمتا فرق داره. ۱۸ تومن زیرمیزی بیمارست ...

مرسی عزیزم که جواب دادی.

ان شاءالله همیشه سالم و خوشحال باشی🥰

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم که جواب دادی. ان شاءالله همیشه سالم و خوشحال باشی🥰

ممنونم همچنین 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
الان مشکلت چیه لاپاراسکوپی باید بشی؟

من میخوام انتقال جنین بدم. یکی از لوله هام هیدروسالپنک هست که باید برداشته شه بعد انتقال بدم. اندومتریوز هم دارم و خودم میدونم اون تو پر از چسبندگی هست ولی میترسم بدم دست دکتر دیگه از پسش برنیاد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من میخوام انتقال جنین بدم. یکی از لوله هام هیدروسالپنک هست که باید برداشته شه بعد انتقال بدم. اندومت ...

یعنی این اتفاقات بخاطر جراحی قبلی بوده؟ اخه دیدم تو ی تاپیک گفتید تخمدان چسبیده به رحم. ترسیدم اخه من عمل باز شدم🥺

یعنی این اتفاقات بخاطر جراحی قبلی بوده؟ اخه دیدم تو ی تاپیک گفتید تخمدان چسبیده به رحم. ترسیدم اخه م ...

نه بخاطر اندومتریوزه عزیزم، شما نگران نباش، من اندومتریوز گرید۴ بودم. سال ۹۴لاپارا کردم و دیگه خوب بودم، سال ۹۷بچه دار شدم، الان برای بچه دوم اقدام کردم که گفتن چسبیده و لوله هم هیدروسالپنکس هست.

نه بخاطر اندومتریوزه عزیزم، شما نگران نباش، من اندومتریوز گرید۴ بودم. سال ۹۴لاپارا کردم و دیگه خوب ب ...

ان شالله که به آسونی و سلامتی باردار شی عزیزم❤

ان شالله که به آسونی و سلامتی باردار شی عزیزم❤

ممنون عزیزم.

شما هم ان شاءالله بهترین براتون پیش بیاد

فقط و فقط خداااااا انقدر چیزای عجیب راجع به بارداری ها شنیدم که حد نداره. خودمم تازه چند هفته ست جرا ...

سلام عزیزم شما سونوی رکتال دادید یا ام ار ای که فهمیدید ادنومیوز دارید؟؟؟

قبل عمل فیبروم ام ار ای دادید یا سونو شکم؟

منم میخوام عمل فیبروم کنم 

سلام عزیزم شما سونوی رکتال دادید یا ام ار ای که فهمیدید ادنومیوز دارید؟؟؟ قبل عمل فیبروم ام ار ای د ...

سلام

سونوی معمولی دادم و بعد ام ار ای اما ادنومیوز تاییدش فقط با پاتولوزی بعد عمل مشخص شد. پیش کی عمل میکنید ان شالله؟

سلام سونوی معمولی دادم و بعد ام ار ای اما ادنومیوز تاییدش فقط با پاتولوزی بعد عمل مشخص شد. پیش کی ع ...

پیش دکتر پوردست،من ام ار ای برام ننوشتن قبل عمل،نگران شدم.موقع عمل اگه ادنومیوز یا اندومتریوز خدای نکرده باشه میفهمن درد میارن ؟ یا فقط نمونه بر میدارن برای پاتولوژی بعد یه نوبت عمل جدا میدن واسه اونا؟؟ من پریودم دردناکه

پیش دکتر پوردست،من ام ار ای برام ننوشتن قبل عمل،نگران شدم.موقع عمل اگه ادنومیوز یا اندومتریوز خدای ن ...

لابد نیاز نبوده. اندومتریوز رو حین عمل میفهمن و تا جایی که بشه تخلیه میکنن اما ادنومیوز دراوردنی نیست متاسفانه. دیواره رحم هست که تکثیر سلولی میده

لابد نیاز نبوده. اندومتریوز رو حین عمل میفهمن و تا جایی که بشه تخلیه میکنن اما ادنومیوز دراوردنی نیس ...

آهااا نمیدونستم 

.خدا ان شاء الله همه رو شفا و سلامتی بده.

خداکنه منم اندومتریوز نداشته باشم فقط فیبروم باشه و این دردام به خاطر اونا باشه.

آهااا نمیدونستم  .خدا ان شاء الله همه رو شفا و سلامتی بده. خداکنه منم اندومتریوز نداشته باشم ...

ان شاءالله