خانما من خیلی از جاری دار شدن میترسم مخصوصا که برادر شوهرم یه رشته ی عالی با درامد بالا داره میخونه میترسم در آینده زیاد تو چشمم باشه زندگیشون. ی سریا تون الان شاید بگید بیچاره جاری آیندت. اما من دنبال راهکارم برا اینکه بی تفاوت باشم و از حالا نگران نباشم و بعدها بتونم بی اهمیت باشم. حتی دارم ارشد میخونم و خودمو ارتقا میدم از حالا. ازبس همه از جاری بد گفتن از حالا میترسم. اومدم اینجا بهم کمک کنید پس خواهش میکنم زخم زبون نزنید ک تو چقد حسودی و... برادرشوهرمم رابطش با من خوبه. میگن بعد از اینکه زن بگیره بد میشه. نگید مهم نباشه برات. چون اگر میتونستم مهم نباشه الان اینجا دنبال راهکار نبودم. بگید چطوری مهم نباشه. یه کتاب، ویس آموزشی چیزی ندارید برا این مساله؟ خیلی خامم تو این مساله.. توروخدا هر چی بلدید بهم بگید. من از بچگی بچه اخر بودم و مرکز توجه.. الان عذاب میکشم جاری بیاد مرکز توجه بشه.. شما بگید خودخواه اما من دنبال چاره ام.. دارم دردمو میگم.. 😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بهش فک نکن پیش داوری نکن جاری میتونه دوستت باشه اتفاقا من وجاریم ۱۲ساله زندگی میکنیم دیشبم پیام بازی میکردیم وقتی خودت فکرت درست باشه عذاب نمیکشی شما که داری درس هم می خونی دیگه حسادت معنایی نداره
انشالله ک جاریت خوبه باشه،و این ک معمولا کوچیکتر ها از جاری بگیر تا هرچی دیگه شیرینترن اما شاید همچنان خونواده شوهرتون شما رو بیشتر دوست داشته باشن ،مشخص ک نیس
منم رابطم با برادرشوهرم خیلی خوبه و مطمعنم بعد ازدواجشون خیلی معمولی میشا رابطمون
برامم مهم نیست
شاید از لحاظ مالی و رشته تحصیلی و کاری ازت خیلی بالاتر باشه ولی شاید یه روزی یه رفتاری کرد و خودشو از چشم همه انداخت
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
ازکجامعلوم قراره مرکز توجه بشه ممکنه یه رفتاری نشون بده برای همیشه ازچشم بیفته
من واقعا بدشم نمیخوام.. میگم منم هستم.. هرچند پزشک نیستم.. اما منم هستم.. میترسم بیاد همش کلاس بذاره پیشم و.... از خریدا و سفراشون بگه.. بواسطه کادوهای خوبی ک ب بقیه میده اونو بیشتر دوسش داشته باشن
همینقدر بگم که یه مدت کوتاه مرکز توجهه.بعد عادی میشه برای همه.اون یه مدت رو تحمل کن.من تک عروسم بعد بیست سال خواهرشوهرم عروس اوورد من موهام رو سالهاس کراتینه میکنم.وقتی اولین بار عروس رو خانواده شوهرم دیدن خواهرشوهر کوچیکم گفت خداروشکر موهاش مادرزادی لخته لازم نیست هرسال کلی پول کراتینه بده 😆ببین الان دو ساله اومده به حدی خراجه به حدی پرتوقعه به حدی عجیب غریب خرج میکنه که دائم میگن والا ما عروسمون یعنی من بیست ساله هیچ کدوم ازین کارارو نکرده و...😆😆فکر کن تازه عروس صرفا فقط چون شاغله خدمتکارِ ۲۴ ساعته گرفته😅😅