2777
2789
عنوان

خانما بیاید راهنماییم کنید لطفا کل دیشب بیدار بودم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهم فشار اومد     من حتی عکس پروفایلم عکس عروسیمه هنوز چجوری به خودش اجازه داد اینو ب ...

ناراحت نباش.گفتم جامعه بد شده.کاری به شما نداره.

اصلا به شوهرت نگو.دیگه محدودیت می‌کنه.وبعد افکار منفی میاد سراغش.

من این نوع رفتار رو از شوهر خواهر شوهرم ،از پسرعموم،پسر عمه،حتی از سازنده ساختمونمون،وخیلی های دیگه دیدم.

فقط جدی برخورد کردم.خودشون فهمیدن .

چقد گنده اش کردی هی ایموجی زار زار محکم بگو من متاهلم حد خودتو بدون  خواست اذیت کنه بیا بیرون ...

یعنی این حرف انقدر واسه شما عادیه که اگه اینجوری بت بگن ایموجی خنده میذاری؟

حالم بده که گریه گذاشتم دیگه. میخوای برقصم؟

الن بلاکش کردم ولی چهارشنبه بیاد و تنها بشیم ممکنه بازم بگه چیزی یا نگه خیلی محتاطه

تو شروع کن به ضبط صدا، حالا اگر چیزی نگفت که هیچی چون میگی گفته شرمنده تو هم از قلل رسمی تر برخورد کن ولی به دوش نیار حرفهاشو،حتی تو صورتشم نگاه نکن بزار بفهمه چه غلطی کرده،اگر چیزی نگفت چه بهتر،اگر گفت صداش ضبط میشه،اگر چیزی گفت بهش بگو که متاهلی و به خاطر گذراندن زندگی مجبوری بیای سر کار و از اون روز تو فکر اینی که از کار بیای بیرون که با اون رو در رو نشی، بعد برو پیش رئیس بگو میخوام استعفا بدم اون دلیل رو میپرسه بگو به این دلیل یا برو حراست یا بازرسی بگو، بزار اونا قضییه رو جم کنن، درباره این موضوع با آدم های بی ربط حرف نزن که به غیر یک کلاغ چل کلاغ کار دیگه ای نمیکنن، و ببین میشه روزهای چهارشنبه سر کار نری و تو خونه کاراتو بکنی ببین قبول میکنن

امروزم اومدم ولی اصلا دستو دلم به کار نمیره البته اون آقای هفته ای یکبار میاد اینجا. چهارشنبه ها و ...

بجهنم بزار انقد خوشش ارت بیاد تا جونش دراد

تو چرا خودتو بیکار کنی

انگار نه انگار بیا سرکارت و محل سگم به اون نده

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
ازش مدرک داشته باش  بهشبکو که مدرک داری اگه مزاحم بشی میرم بازرسی شمایتت رو میکنم

اگه میدونستم میخود اینجوری بگه صداشو ضبط میکردم ولی الان چیزی ندارم  

امروزم اومدم ولی اصلا دستو دلم به کار نمیره البته اون آقای هفته ای یکبار میاد اینجا. چهارشنبه ها و ...

فقط یه روز در هفته میاد. پس چرا اینقد جوش می نی. اصلا بهش نگاه هم نکن. تا جایی که ممکنه باهاش هیچ حرفی هم نزن. سعی کن جایی تنها گیرت نیاره که باهات حرف بزنه اگرم یه بار دیگه حرف زد خیلی محکم بگو اگه دوباره مزاحمت بشه به سرپرست یا مدیر اطلاع میدی. 

یه کار دیگه هم‌میتونی بکنی وقتی خواست بیاد سمت شما حرف بزنه از قبل صفحه ضبط گوشی رو باز بزار بزن رو ضبط حرفاشو ضبط کن بعدا ممکنه تو همون شرکت بهت تهمت بزنه که تو دنبال اون بودی. یه مدرک داشته باشی 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
من بودم از اونجا میومدم بیرون و دوباره دنبال کارمیگشتم. و اینکه به همسرمم میگفتم که دو روز دیگه از ...

نه همسرم که به من اعتماد کامل داره. من همه چیو واسش تعریف میکنم. ولی اینو واقعا نتونستم بگم. کدوم مردی میتونه اینو تحمل کنه اخه؟ همسرم منطقیه و ولش نمیکنه قطعااااا شکایت میکنه و داستان کش پیدا میکنه حسابی

بهش پیام بده که آقای فلانی برای چی زنگ میزنید و مزاحمم میشید تا جواب بده و مدرک داشته باشی ازش.بعد ه ...

اتفاقا تو فکرش هستم که به زنش بگم

بذار این حیوون کثیفو بشناسه

اولش گفت بعد کلی معذرت خواهی کرد بعدش گفت خواهش میکنم بین خودمون باشه

خب پس چرا اینقد بزرگش میکنی تموم شده دیگه. اون فکر کرده حالا همچین حرفی بزنه شما ممکنه پا بدین. دوبار که محکم باهاش برخورد کنین حساب کار دستش میاد. ولی بازم اگر دوباره خواست حرفشو پیش بکشه برای احتیاط صداشو ضبط کنین 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن