2777
2789
عنوان

خانما بیاید راهنماییم کنید لطفا کل دیشب بیدار بودم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 92 پست

اگر قسمت مدیر مالی هست و مدیربخشی که کارمیکنی نیست

اخمو بروسرکارو بیا

جدی باش

باهیچکس بگو و بخند نکن

اون ابله هم تقصیر زنش هست فکر شمارو انداخته تو سر شوهرش مناسفانه با حساسیت هاش

ولی جدی باش سرکارت

منم شاغلم باهمه همکارام جدی هستم چه زن چه مرد

خیلی کم پیش میاد با خانمها سریه شوخی بخندم

بی خیال باش تا کامروا باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازش مدذک داری ب سرپرستت یا مدیر. بالاترش اطلاع بده

زنگ زدم ایرانسل گفت ریز مکالمه رو نمیده

فقط اس ام اس من هست که کلی حرف بارش کردم و اون فقط گفت شرمنده

خودت رو اصلا سرزنش نکن.مردها بد شدن.همه زنها رو جزو دارایی خودشون میبینن وبه چشم بد نگاه میکنن.

به شوهرت هیچی نگو.من نظرم اینه برو سر کار.ولی جدی باش وبهش بفهمون این کاره نیستی.

تهش اینه که خودش عذرت رو میخواد

زنگ زدم ایرانسل گفت ریز مکالمه رو نمیده فقط اس ام اس من هست که کلی حرف بارش کردم و اون فقط گفت شرمن ...

عزیزم دنبالش رو نگیر.دودش به چشم خودت می‌ره.ولش کن .یه غلطی کرده

امروزم اومدم ولی اصلا دستو دلم به کار نمیره البته اون آقای هفته ای یکبار میاد اینجا. چهارشنبه ها و ...

نرو اگ عقل داری برات گرون تموم میشه.. اون اقا ازت سواستفاده میکنه زندگیتم خراب میشه.. گره رو با دست باز کن نذار کارش ب دندون برسه و دیگ باز نشه. خود دانی

اون دوباره بهت زنگ میزنه حتمآ یا جاهایی که میبینی احتمال رو به رو شدن داره حتما صداش رو ضبط کن و مدر ...

الن بلاکش کردم ولی چهارشنبه بیاد و تنها بشیم ممکنه بازم بگه چیزی یا نگه خیلی محتاطه

نرو اگ عقل داری برات گرون تموم میشه.. اون اقا ازت سواستفاده میکنه زندگیتم خراب میشه.. گره رو با دست ...

نه بابا اتفاقی نمیفته.اون آقا می‌فهمه نمیتونه سواستفاده کنه،میره دنبال یکی دیگه.

من خودم بارها این اتفاق رو تجربه کردم.فقط سروسنگین بودم .

عزیزم دنبالش رو نگیر.دودش به چشم خودت می‌ره.ولش کن .یه غلطی کرده

خیلی بهم فشار اومد   من حتی عکس پروفایلم عکس عروسیمه هنوز چجوری به خودش اجازه داد اینو بگه آخه   دیشب فقط شوهرمو بغل کرده بودم گریه میکردم حالم خیلی بد بود  

نه بابا اتفاقی نیفته.اون آقا می‌فهمه نمیتونه سواستفاده کنه،میره دنبال یکی دیگه. من خودم بارها این ا ...

بخدا منم هیچ کار اضافه ای نکردم همش سرم تو کار خودمه