2777
2789
عنوان

کیا چاقن و تو پر از خودشون راضین

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 151 پست
چ زیاد کم کردی افرین من هر دوهفته ب سختی یک کیلو کم میکردم

من خیلی رژیم واسم سخت بود😢این جا از بقیه پرسیدم چطور تو رژیم موفقن خیلی بهم کمک کرد راستش...برنج ،نون،شکر،سیبزمینی،ماکارونی و روغن اینا رو خیلی کم کردم

دلی که رحمه زخمه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخهای لاغر شی یا ن راضی هستی

نه می‌خوام لاغر شم قطعا و یقینا.من۶۲ بودم تو کرونا شدم۷۶...من حتما باید ورزش کنم تا وزنم بیا پایین.و الان استارت زدم.از قبل عید شروع کردم برم باشگاه منتها زمانم کمه.و رها شد باز الان آن‌لاین تو خونه ورزش میکنم با هزینه کم ولی عالیه .اینجوری مستمر هم هست.باشگاه ی ماه میرم ماه بعدی تق و لق‌ میشه

شاید بدن رو حالت استپ وزنی گیر کرده باید یکم ورزش کنی تا از اون حالت دربیاد

میکنم ورزش...احتمالا فستینگ رو امتحان کنم اونم بدن از استپ در میاد البته تو مجازی خوندم ممکنه با حذف قند وزن نیاد پایین اما رو کاهش سایز اثر داره...

نه می‌خوام لاغر شم قطعا و یقینا.من۶۲ بودم تو کرونا شدم۷۶...من حتما باید ورزش کنم تا وزنم بیا پایین.و ...

اره بهترین راه همین تو خونه هست ک هر ساعت بخوای خودت میتونی انجام بدی .موفق باشی عزیزم

روزی چقدر پیاده روی داشتی ؟؟؟تو چه مدت لاغر کردی ؟؟؟چقدر کالری مصرفیت بود ؟؟؟پوستت شل نشد ؟؟؟ببخشید ...

روزی دو ساعت....۴ ماه....کالری دریافتی تو هر وزنی فرق میکرد فرمول وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰.....نه اصلا....خواهش میکنم ممنونم انشالله😍

من خیلی رژیم واسم سخت بود😢این جا از بقیه پرسیدم چطور تو رژیم موفقن خیلی بهم کمک کرد راستش...برنج ،ن ...

افرین ولی بعد یه مدت بدن عادت میکنه اولش خیلی سخته اینجا بچه ها فستینگ رو گفتن یه نگاه کن عزیزم راحت تره از رژیمای دیگه