2777
2789
عنوان

کیا چاقن و تو پر از خودشون راضین

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین هلو هوله نخوریم خیلی کمک میکنه  میگن نوشابه و آب میوه قندی حذف شه بکل خودش کلی تاثیر داره

من حذف کردم تقریبا همه قند مصنوعیا...ولی کم نکردم ولی حالم خیلی خوبه(بدنم حس سبکی داره )

دنبه و گوشت اضافی شما را خریداریم😁😂 حالا من انگار معدم سوراخه هر چی بخورم هیچی...😫

با کمال میل تقدیم میکنمشون 😁

من حتی غذا رو بو هم میکنم چاق میشم البته بیشتر اضافه وزن دارم تا چاقی ولی همونم بهم نمیاد لاغری بیشتر بهم میاد چون استخون بندیم ریزه

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .

میتونم یه راه خوب بهتون پیشنهاد کنم؟ 

الان دو نفر از اعضای خانواده من با این روش پیش میرن ‌. ابجیم توی دو هفته چهار کیلو کم کرده مامانم سه کیلو. 

از روش فستینگ استفاده کردن . 

اینطوری هست که از اول ۱۶ ساعت چیزی نمی‌خوری و فقط ۸ ساعت الی نه ساعت اجازه داری غذا بخوری .مثلاً ساعت دو ظهر تا هفت فرصت دارن چیزی رو بخورن .صبحانه رو حذف کردن . و فقط دو وعده میخورن . دو ساعت بعد از بیدار شدن هم حق ندارید چیزی بخورید . توی اون دو ساعت یا راه برید ، برقصید و... یعنی اکتیو باشید. دو ساعت قبل از خواب هم نباید چیزی بخورید ‌‌. یعنی آخرین وعده باید زمانی باشه آفتاب رو به غروب هست.

اوایل تایمش اینطوری هست بعداً که بدنتون عادت کرد بیشتر میکنید زمان فستینگ رو . مثلاً ۴۸ ساعت چیزی نمی‌خوری بعد از اون ۲۴ ساعت میتونی فست رو بشکنی . حتی کسایی بودن که ۷۲ ساعت هم اینکارو کردن .این ۷۲ ساعت ماهی یکبار فوق العاده هست . ما فعلا توی مرحله ۱۶ ساعت هستیم. 

« اینم بگم که مامانم و خواهرم اصلا از کربوهیدارت و روغن و...حجم غذاشون کم نکردن ، مثل گذشته عادی غذا میخورن» 

« من خودمم سایزم از ۴۰ شد ۳۸»

این روش علمی هست و ثابت شده.