2777
2789
عنوان

رشد مو با آب برنج ، واقعیه؟کسی نتیجه گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7111 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از هیرویت جواب گرفتی؟ خوب بوده ؟ موهاتو پرپشت کرده یا رشدشو زیاد کرده

بله 

از فروردین استفاده میکنم حدود ۱۵ سانت تا الان رشد کرده 

ریزشش موهامم خیلییی کمتر شده 

من که راضی بودم 

دکتر داروخونه بهم گف بی ضرره تا یک سال هم میتونی مصرف کنی

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
یه دونه نه 5تا زدم هفته ای یه دونه با یه امپول دیگه ترکیب میشه داروخونه داد ولی موهام سریع بلند شد&n ...

گروه ب برای اعصاب و پوست و مو عالیه ولی مصرفش خطرناکه تو سنین بالا معلوم میشه تاثیرش

منم یه مدت جو گرفته بود هفته ای یدونه میزدم جون بکیرم ولی اشتباهه

رشد نرمال مگه همون ماهی سه سانت نیست؟

میگن روزی ماه نیم میل رشد میکنه 

من همچین چیزی شنیده بودم 

ولی خب من هر روز قرص مصرف میکنم 

تاثیر داشت واقعا

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
گروه ب برای اعصاب و پوست و مو عالیه ولی مصرفش خطرناکه تو سنین بالا معلوم میشه تاثیرش منم یه مدت جو ...

اره ولی خیلی خوب بلند شد میخوای عکس بذارم ببینی البته دوباره کوتاه کردم حالت وز داشت 

میگن روزی ماه نیم میل رشد میکنه  من همچین چیزی شنیده بودم  ولی خب من هر روز قرص مصرف میک ...

ماه غلط تایپی شد😂

دوتاش. هر آرایشگاهی میرم میگه موهات خیلی‌ پر پشته. سدر معجزه می‌کنه. 

ممنونم از راهنماییتون.فقط از عطاری میگیرین یا داروخونه؟

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم