2777
2789
عنوان

رشد مو با آب برنج ، واقعیه؟کسی نتیجه گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7111 بازدید | 66 پست
من که شروع کردم فعلا تقریبا دو هفتس البته وسطش سه روز نخوردم

واسه منم اینجوری تاخیر افتاده ولی اتفاقی نیوفتاد

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هر ماه نیم میلی متر؟ اونجوری که میشه سالی یه سانت نه فکر کنم بیشتره بزار چک کنم

روزی نیم میل 

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
مث حنا میشه؟ دختر من 4سالشه موهاش کمه به نظرت جواب میده

اره جواب میده. ولی موهاشو خوب بشور که دونه های سدر نمونه رو موهاش. من یادمه موهامو کوتاه کرده بودم. ۱ ماهه با سدر بلند کردم 

چطور استفاده میکنین

سدرو توی یک کاسه میریزی. بعد روش آب داغ میریزی همه چی باید به اندازه باشه. بعد ۱۰ دقیقه میزاری روی موهاتون. ب بدن هم میشه زد. من ۱ ماهه موهامو رشد دادم. کراتینش کردم بعد