2777
2789
عنوان

شوهرخواهرم خدالعنتش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 38 پست
معلم کلاس دوم ما هم میومد رو نیمکت پیشمون مینشست پاهامونو می‌گرفت بین دوتا پاش.خدا لعنتش کنه .اونموق ...

وای دقیقا چقدکثافت بودن اینم مارومینشوندروپاهاش حتی س ی ن ه هامون روهم میگرفت وای خدالعنتش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم باید قبل از بچه دار شدن یه تست شخصیت بگیرن بفهمن صلاحیت پدر یا مادر شدن دارن یان،،،هرکسی لایق مادرشدن نیس مادر بی فکر خواهر بی فکر پدر بی فکر ،،متاسفم برات اسی ناراحت شدم..تو واگذارش کن ب حضرت ابالفضل بهت قول میدم جلو چشات پرپر میشه دامادتون

وای دقیقا چقدکثافت بودن اینم مارومینشوندروپاهاش حتی س ی ن ه هامون روهم میگرفت وای خدالعنتش کنه

از ما ۴ تا دختر دو نفر خیلی قشنگ بودن همیشه این بلا رو سر اون دو نفر می‌آورد و من و دوستم یه نیمکت عقب بودیم اینو می‌دیدیم ولی ۳ یا ۴ بارم این بلا رو سر من و دوستم آورد.یا میگفت سرتونو بذارید رو نیمکت چشماتونو ببندید بعد میومد به سر و کمر اون دو دوستم که نیمکت جلو ما بود دیت می‌کشید.

از ما ۴ تا دختر دو نفر خیلی قشنگ بودن همیشه این بلا رو سر اون دو نفر می‌آورد و من و دوستم یه نیمکت ع ...

پسر ها هم هیچی نمیگفتن نمیرفتن خونه هم بگن ؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
پسر ها هم هیچی نمیگفتن نمیرفتن خونه هم بگن ؟؟

نمیدونم.ما دو تا نیمکت آخر می‌نشستیم. دو ردیف نیمکت بود .. اگه از اون ردیف پسرا میدیدن یا نه رو نمیدونم. تازه قضیه مال ۲۲ سال پیشه .. اونموقع نمیدونن چرا چیزی نمیگفتیم به خانواده