2777
2789
عنوان

شوهرخواهرم خدالعنتش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 38 پست

برو خدارو شکر کن فقط دستمالی بوده مرتیکه چندش 

باید به مادر و خواهرت میگفتی کم سن و سال نبودی که یا نهایت شبا که می اومد سراغت جیغ میکشیدی خواهرت میفهمید یه بارم نبوده که یهو شوکه بشی چندین بار اتفاق افتاده پس باید از قبل فکر میکردی برنامه جیغ زدن رو راه مینداختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موقعیذک کلاس دوم بودم توروستا بودیم معلمون مردبوداون کثافت به همه جای من دست میزدمن چقدخونه میومدم گریه میکردم میگفتم دیگه مدرسه نمیرم ولی ولم نمیکردن نمیتونستم هم چیزی بگم همیشه هم اون معلمه رونفرین میکنم دقیقا درکت میکنم ولی من دیگه ایقدمشکلات هست ک کمتریاداین میوفتم

خواهرم آدم بیسوادیه اگه بگم بیشترتواقوام آبرومومیبره

بنظرم گفتنش دردیو دوا نمیکنه فقط باعث میشه یه جنگ بیفته تو خانوادتون و اگ خواهرت طلاق بگیره تورو مقصر میدونن گرچه خواهرت طلاق هم نمیگیره و این وسط ققط تو بده میشی 

همون موقع ها باید میگفتی ک نگفتی

فقط برو روانشناس خودتو نجات بده دیگ هم نرو خونه خواهرت کلا هر جا ک احتمال میری اون لجن اونجاس نرو چون خاطراتت میان جلو چشمت 

برای من که خیلی وقته ثابت شده ظااما هیچیشون نمیشه 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
چه انفاقی؟ دختر من ۴ سالشه ولی اصلا متوجه این خطرات نیست خیلی هم بهش توضیح میدم 

منم نمیدونستم چی به چیه ولی چون همیشه عادتم بود همه چیو به مامانم میگفتم اینم گفتم

اینجا نمیتونم بگم ولی خیلی بد بود

شرایطتو داشتم یکم متفاپت ولی دقیقا همچین ادمی هم شوهر خواهر منه.نفرین کردم که خدایا یه بلایی سرش بیاد که خواهرم اذیت نشه.تصادف کرد و بلایه سنگینی سرش اومد.ولی حس میکنم نفرینم گرفت.چنوقت پیش بهش گفتم تصادف تو فقط به خاطر نفرین من بوده 🙃 البته که التن فکر کنم بخشیدمش ولی جای تیغ روی دستام از افسردگی اون دوره هنوز اذیتم میکنه

واسه تغذیه‌ی مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن!
بنظرم گفتنش دردیو دوا نمیکنه فقط باعث میشه یه جنگ بیفته تو خانوادتون و اگ خواهرت طلاق بگیره تورو مقص ...

دقیقاااا به خاطر همین قضیه منه ده ساله هیچی نگفتم.از اون وقت به بعد قشنگ ده سال بزرگتر شدم🙂

واسه تغذیه‌ی مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن!
منم موقعیذک کلاس دوم بودم توروستا بودیم معلمون مردبوداون کثافت به همه جای من دست میزدمن چقدخونه میوم ...

معلم کلاس دوم ما هم میومد رو نیمکت پیشمون مینشست پاهامونو می‌گرفت بین دوتا پاش.خدا لعنتش کنه .اونموقع نمیدونم چرا چیزی نمیگفتیم به خانواده.اونموقع کلاسمون ۲۴نفر بود.۲۰ نفر پسر و ۴ تا دختر بودیم

دقیقاااا به خاطر همین قضیه منه ده ساله هیچی نگفتم.از اون وقت به بعد قشنگ ده سال بزرگتر شدم🙂

الهی بمیرم 

قربانیای تجاوز خیلی مظلومن دردشونو به کسی نمیتونن بگن فقط میریزن تو خودشون و ذره ذره آب میشن