2777
2789
عنوان

مهاجرت همسرم و موندن پسر همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو بهش گفتم، ولی گفتن نامردی نباشه ولی پسر بزرگ رو که مال خودم هم نیست و تا حالا مادر هم نبود ...

نه اصلا نامردی نیست . بگو من نمیتونم مسیولیتشو قبول کنم چون شما خیلی حساسید منم حساسم ممکنههر دو اذیت بشیم

واقعا؟یه جایی بالاخره تو این مملکت اجازه مادر میخوان؟وقتی واسه یه عمل ساده لوزه ،مادر رو مثل چوب خشک در نظر میگیرن میگن بابا بیاد امضا کنه واقعا واسه خارج رفتم میخوان اجازه مادر رو ؟چه خوب

در مورد شما،نه من مسئولیت بچه ۱۶سال رو قبول نمیکنم،اون سن اوج خریت های سن بلوغ هست آدم با بچه خودش هم کنار نمیاد چه برسه به بچه شوهر

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دور از جونت تو یه چیزی اومد تو ذهنم گفتم بگم...چون مسئولیت قبول نکن.....یکی از آشناها همچین کاری کرد.فقط بگم اولش مرده گفت برم کاراشو بکنم بعد شماها بیاین...رفت و بعدش بچه هاروکه از زنه دیگه بود گفت بفرست ولی بعدش نمیدونم چجوری شد که زنش رو با خودش نبرد فقط بچه هاشو برده بود.زنه خیلی بدبختی کشید بعد از چند ماه هم مرده کارای طلاقش رو انجام داده بود از طریق وکیل و تمام‌...

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

قبول نمی کردم. چرا مادربزرگ یا پدر بزرگ یا عمه و یا عمو مسئولیت پسرش را قبول نکنن؟؟ در قبال پذیرفتن این مسئولیت چی قراره نصیب شما بشه ؟ . من خودم با عشق و علاقه وارد زندگی مشترک شدم ولی بعد کم کم متوجه شدم امکان نداره پای حساب و کتاب توی زندگی باز نشه همه دوست دارن که وظیفه خودشونو گردن دیگری بندازند و دیگری هم با عشق و علاقه و بی چشم داشت بپذیره ولی خب تکلیف دیگری چی میشه؟

منم همینو بهش گفتم، ولی گفتن نامردی نباشه ولی پسر بزرگ رو که مال خودم هم نیست و تا حالا مادر هم نبود ...

چرا از تو بچه نخواسته ؟ 

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
قبول نمی کردم. چرا مادربزرگ یا پدر بزرگ یا عمه و یا عمو مسئولیت پسرش را قبول نکنن؟؟ در قبال پذیرفتن ...

آفرین دقیقا، هیچی نصیب من نمیشه...همه چی هم به اسم خواهراشه و اصلا افتضاح