بچه ها من شوهرم برای مهاجرت اقدام کرده، پسر همسرم از همسر قبلی نمی تونه بره چون اجازه مادر میخواد که مطمئنا نمیشه. و منم فعلا نمی تونم...
حالا شما باشید مسئولیت پسر ۱۶ ساله اش رو عهده میگیرین؟ ببینید میدونید که خدا نکرده یه اتفاق بیفته من می شم مقصر عالم و آدم من خودم گفتم من مسئولیت گردن نمی گیرم و هیچوقت هم قرار نبوده من باهاش ازدواج کنم و خودش بره و بچشو بده بمن و تازه نخوادم دیگه از من بچه دار بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم نه، اینجا مشکل رفتن نداره، کشور دیگه که میخواد بره اجازه ورود نمی دن بی اجازه مادرش
عجب
من بچه خودم هنوز ابتدایی هست ولی تو مدرسه دیدم بچه هایی که یه مشکلی براشون پیش میاد نامادری یا ناپدری باید جوابگوی مادر یا پدری باشن که گاهی ما تو چند سال اصلا ندیدیم یه بار بیان مدرسه،خیلی سخت هست الان نبین مادر و پدر سرشون گرمه،اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد صدتا مادر و پدر داره،حالا مشکلات تو مدارس دخترانه و سن دبیرستانی ها که بیشتر هم هست...