2777
2789
عنوان

مهاجرت همسرم و موندن پسر همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 45 پست
بچه از مادرش متنفره و مطمئنا نمیره پیش اون

مشکل بچه س دیگه ن شما

از کشور نمیتونه بره پیش مامانشم نمیمونه

پس شما بشینی نگهداریش کنی

پدر و مادرم ب عشق حال خودشون برسن

بعد باباش دو سال صبر میکرد ک نیاز ب اجاازه مادر نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دقیقا، هیچی نصیب من نمیشه...همه چی هم به اسم خواهراشه و اصلا افتضاح

جدی میگی واقعا؟ چجوری به این دلخوش کردی عزیزم؟

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
واقعا؟یه جایی بالاخره تو این مملکت اجازه مادر میخوان؟وقتی واسه یه عمل ساده لوزه ،مادر رو مثل چوب خشک ...

ممنون عزیزم

نه، اینجا مشکل رفتن نداره، کشور دیگه که میخواد بره اجازه ورود نمی دن بی اجازه مادرش

اجازه ی مادر؟؟؟  اولین دفعه س همچین چیزی میبینم، یه حساب میخای واسه بچه باز کنی میگه پدر،   ...

بچه طلاق بخاد با پدر یا مادر از کشور حتی سفر بره چ برسه مهاجرت اجازه طرف مقابل شرطه

مثلا پدرش ببرش مادرم از دیدن بچه ش محروم بشه بدون خبر ندونه حتی کدوم کشور رفته

ممنون عزیزم نه، اینجا مشکل رفتن نداره، کشور دیگه که میخواد بره اجازه ورود نمی دن بی اجازه مادرش

عجب

من بچه خودم هنوز ابتدایی هست ولی تو مدرسه دیدم بچه هایی که یه مشکلی براشون پیش میاد نامادری یا ناپدری باید جوابگوی مادر یا پدری باشن که گاهی ما تو چند سال اصلا ندیدیم یه بار بیان مدرسه،خیلی سخت هست الان نبین مادر و پدر سرشون گرمه،اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد صدتا مادر و پدر داره،حالا مشکلات تو مدارس دخترانه و سن دبیرستانی ها که بیشتر هم هست...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

والا فعلا خودتو رها کن از دست این مرذ. 

دور از جون عقلت کمه؟ مادر و پدر از پس بچه 16 ساله برنمیان چه برسه بسما. بعدم پریتاربشو میکنی و اخرشم میشی ادم بد.

بگو مال و اموالت رو به اسمم بزن بعد خودتم برو.

مشکل بچه س دیگه ن شما از کشور نمیتونه بره پیش مامانشم نمیمونه پس شما بشینی نگهداریش کنی پدر و ماد ...

افرین، از نظر سنی دیگه خیلی سنش بالا می رفت...ولی راست میگید اونا آزاد من هیچ کاره، همه کاره یه بچه