2777
2789
عنوان

مهاجرت همسرم و موندن پسر همسرم

758 بازدید | 45 پست

بچه ها من شوهرم برای مهاجرت اقدام کرده، پسر همسرم از همسر قبلی نمی تونه بره چون اجازه مادر میخواد که مطمئنا نمیشه. و منم فعلا نمی تونم...

حالا شما باشید مسئولیت پسر ۱۶ ساله اش رو عهده میگیرین؟ ببینید میدونید که خدا نکرده یه اتفاق بیفته من می شم مقصر عالم و آدم من خودم گفتم من مسئولیت گردن نمی گیرم و هیچوقت هم قرار نبوده من باهاش ازدواج کنم و خودش بره و بچشو بده بمن و تازه نخوادم دیگه از من بچه دار بشه

شما بودید چه می کردید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی میگفتم مسئولیت بچت با خودت اگرم قراره بدون من بری پس برو دست از سر من بردار 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بره پیش مامانش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بمنچه من قبول نمیکنم

شوهره واسه خودش بره عشق و حال بعد من بمونم بچه کس دیگرو بزرگ کنم پس فردا خون دماغ بشه همه بریزن سر من و منو مقصر بدونن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
هرگز هرگز هرگز مسئولیت بچه رو قبول نکن چون بزرگه

منم همینو بهش گفتم، ولی گفتن نامردی نباشه ولی پسر بزرگ رو که مال خودم هم نیست و تا حالا مادر هم نبودم چجوری مراقبت کنم خدا نکرده خودش نره راه بد یا اتفاقی برایش نیفته...