2777
2789
عنوان

چرا انقدر به معلما گیر میدین؟؟!!

402 بازدید | 31 پست

معلم تو یک ساعت با ۴۰ دانش آموز سروکله میزنه روزی سه تا کلاس بره میشه ۱۲۰ نفر 

بخدا ففط کنترل کردن اینا کلی انرژی میبره

هی چپ و راست میگین تابستون تعطیله ال تعطیل و بل

این تعطیلی تصمیم معلم نیست تصمیم دولته که دانش آموز سه ماه استراحت داشته باشه بعد بره پایه بالاتر

چرا تعطیلی تابستون انقدر شمارو اذیت میکنه

چرا نمیگین استاد ها هم تابستون میخورن و می خوابن

بخدا کار اونا خیلی راحت‌تر از معلماس دوسه ماه هم فرجه امتحانات دارن

من ندیدم استادی تو دانشگاه زحمت تدریس به خودش بده با ارائه ها خودشونو راحت می‌کنند ولی معلم خط به خط تدریس می کنه

حقوق استادها هم ۳۰ میلیون به بالاست

دانش آموز پایه دوازده امسال معلم بهش درس میگه سال بعد استاد

دو سال مدارس غیرحضوری شد خود والدین داشتن بچه هاشونو کتک می‌زدند 

کمی قدردان معلم ها باشیم

معلم هارو دوست داشته باشیم

معلم ریشه یک جامعه است

رئیس جمهور و دکتر و مهندس و...همگی  روزی شاگرد یک معلم بودن و همینطور خود ما

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هم درس بخون تا مقطع دکتری، دانشگاه درست و حسابی، پروژه ارشد و دکتری رو در سطح یه طرح تحقیقاتی کار کن

بعد بیا برو استاد شو

کسی جلوتو نگرفته

واقعا شما معلما چقدر رودارین

خودتونو در حد اساتید دانشگاه می‌بینین😂

همه ی اینایی که گفتین راجع به هر معلمی صدق نمیکنه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

معلم ها قابل احترامن.  به شرطی که مشکلات خانوادگی و زندگیشون رو سر بچه های از خدا بی خبر خالی نکنن و درست درس بدن  کوتاهی نکنن. من مطمئنم هممون خاطرات تلخی از معلما داریم خیلیا تحقیر شدیم. هرچند معلم خوب هم زیاد داریم که قدر دان زحماتشون هستیم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اگه انقدر راحته و معلم هیچ کاری نمیکنه نمیدونم چرا خودشون نمیرن معلم شن فقط نشستن تو خونه از عالم و ادم بد میگن😂😂

خودشون نمیتونن بچه هاشونو تو تابستون تحمل کنن حتی

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

اگه منظورت به اون تاپیک صبحی  هست کسی کار نداشت خودش اومد تاپیک زد و گله کرد حقوق کمه 

هر شغلی الان سختیای خودشو داره  هیچکس بدون زحمت نون حلال در نمیاره.  دیگه اینهمه منت گذاشتن نداره  آییییی بچه هاتونو آموزش میدیم ....آیییی ۴۰ تا دانش آموز و اداره میکنیم .... خودتون با علم بر همه اینا این شغل و انتخاب کردین

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

معلم داریم تا معلم

معلم کلاس اول پسرم ۲۰سال سابقه داشت ولی اصلا راضی نبودم ازش تمام آموزش گردن خودم بود

معلم کلاس دومش ۳سال سابقه داشت ولی کارش عالی بود

خدا کنه بشه امسالم همین معلمشون بشه🥲

مشکل همین مقایست خودتون مقایسه میکنین با مشاغل دیگه خوب استاد خیلی زحمت کشیده تا شده هیئت علمی  

الان شوهر من معلمه ولی کسی چیزی بهش نمیگه چون از اینکارا نمیکنه

عزیزم شما هم درس بخون تا مقطع دکتری، دانشگاه درست و حسابی، پروژه ارشد و دکتری رو در سطح یه طرح ...

من خودم فارغ التحصیل بهترین دانشگاه ایرانم و پایاننامم تنها موضوعی که تو ایران بررسی شده

شمام گویا از وضعیت استخدامی اساتید دانشگاه اطلاعی ندارید

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
اگه انقدر راحته و معلم هیچ کاری نمیکنه نمیدونم چرا خودشون نمیرن معلم شن فقط نشستن تو خونه از عالم و ...

هیچ شغلی راحت نیست ولی در مقایسه با مشاغل دیگه معلمی راحتتره معمولا هم خیلی ناله میکنن